sâmbătă, 31 iulie 2010

Dakota Fanning la Hollywood --- 30 iulie


Sursa: LNM

Fan Made

Poate ca unele le stiati, dar eu le vad pentru prima data.
Sursa: Twilighters Guide

Fotografii noi cu Rob --- WFE Georgia

Sursa: LNM

Scanuri si Outtakes cu Julia Jones in "The Improper Bostonian"


Sursa: LNM

Robert Pattinson --- Interviu

In interviul luat megastarului, Robert Pattinson, ne destainuie cateva detalii si curiozitati, cu umorul caracteristic, despre casting, melodiile sale din film si peripetiile din timpul filmarilor. De asemenea aflam si despre dublurile celor doi actori principali [pictures]!!!

A devenit cunoscut datorita personajului Cedric Diggory, pe care l-a jucat in franciza Harry Potter, insa Robert Pattinson a cunoscut celebritatea odata cu interpretarea vampirului Edward in blockbusterul �Amurg�. Filmul, bazat pe cartile autoarei Stephanie Meyer, s-a transformat intr-un fenomen mondial datorita miilor de fani care au fost atrasi de povestea de dragoste dintre muritoarea Bella si vampirul Edward � o varianta moderna a celebrilor Romeo si Julieta.

A fost greu sa folosesti corect accentul american pentru acest rol?
Pattinson: Sincer, nu prea. Toti actorii mei preferati sunt americani si am crescut cu filmele americane. E ciudat, foloseam accentul cu care se vorbeste in New Jersey la toate auditiile din America, pentru ca imi placea. Era chiar bizar si lumea ma intreba: �De unde esti?�, iar eu raspundeam: �Oh, sunt din Londra!�

Faptul ca esti britanic te-a ajutat sa joci mai bine rolul de vampir?

Pattinson: Nu stiu daca m-a ajutat faptul ca sunt britanic (rade)! E ciudat pentru ca multi actori britanici au participat la castingul pentru acest rol. Autoarea isi dorea un actor englez mai ciudat. A vrut ca toti acestia sa joace un rol de american. Cred ca in America exista acest mit cum ca britanicii sunt mai stilati.

Au fost multi britanici care au dat probe pentru rolul de vampir?
Pattinson: Se pare ca da. Auzisem ca echipa organiza auditii de mult timp, iar eu am fost printre ultimele persoane care au dat probe.

Ce il face pe Edward diferit de restul vampirilor?
Pattinson: El nu are colti. Nu e afectat de lumina soarelui, dar are pielea foarte alba. Mi-am vopsit parul o culoare mai deschisa pentru asta. E complet indiferent in fata evenimentelor exterioare. Multi ca el nu vor sa fie vampiri din motive etice, iar el gandeste la fel. Nu mai omoara oameni. Dar, in acelasi timp, nu stie daca e bine ca nu mai
omoara. Si se poate integra intr-o societate normala.

In carte Edward e descris ca un barbat foarte atragator. Te regasesti in aceasta descriere?
Pattinson: Nu prea (rade)! Din cauza asta, mai multe luni la rand nu am vrut sa particip la casting. Am crezut ca toata prestatia se rezuma la o conditie fizica perfecta. Ca o slujba de model. Si m-am gandit ca nu o sa ma duc la sala doar pentru lucrul asta, asa ca m-am exclus singur imediat, mai ales pentru ca ma gandeam ca trebuie sa ai un corp bine lucrat pentru acest rol.

Ai mers la sala pentru acest film?
Pattinson: Am mers pentru finalul filmului. Am mers din alte motive. Nu vreau sa fac muschi. Vreau sa nu am grasime in corp deloc.

Ti-ai facut singur cascadoriile?
Pattinson: Am incercat. Unele cascadorii erau cam extreme, iar dublura mea arata exact ca mine. Cel mai infricosator a fost cand eu trebuia sa opresc cu mana o masina ce gonea spre mine. Exersasem scamatoria de multe ori, dar masina se apropia in viteza de mine. In plus, mi-a fost rau in ziua cand trebuia sa filmam scena asta. Luasem antibiotice si eram ametit, iar masina a deviat de pe traseu. Deci ma aflam acolo, cu dublura lui Kristen si eram desincronizat pentru ca nu ma simteam bine, iar masina m-a lovit direct in fata. Am lasat-o jos pe tipa si am inceput sa rad.


Te-ai ranit?
Pattinson: Eu nu, dar dublura lui Kristen, timp de o luna, abia mai mergea. M-am simtit foarte rau pentru asta!

Ai cateva melodii in acest film, nu?
Pattinson: Da, le-am inregistrat inainte de film. A fost uimitor cum s-au potrivit. N-as fi zis niciodata ca melodiile mele o sa fie incluse in film. Mi s-a parut amuzant. Am o piesa pe care au compus-o doi prieteni de-ai mei cam in trei minute, iar eu am cantat-o in fostul meu apartament. Am transformat-o intr-o melodie adevarata si acum apare in acest film important. A trebuit sa o cant in scena despre care v-am povestit mai devreme (rade). A fost cea mai bizara experienta, dar cred ca a ajutat la imbunatatirea scenei.

Sursa: Twilight Saga

vineri, 30 iulie 2010

Poza noua dintr-un Outtake mai vechi cu Rechelle,Ash si Kellan

BooBoo si Chucky

Papusi Eclipse
Poze noi/vechi cu Taylor pentru Instyle 2009


Kellan la petrecerea "TAG Heuer Odyssey De Pioners"

Chat

Create a Meebo Chat Room