marți, 27 iulie 2010

Robert Pattinson este ingrozit de rolul de tata


Intr-un interviu sustinut recent, Robert Pattinson a vorbit despre filmarile pentru noua pelicula din seria “Twilight” si despre rolul sau din acest film.

In “Breaking Dawn”, personajul interpretat de star, vampirul Edward Cullen, va deveni tata. Actorul a marturisit ca nu se simte pregatit pentru scenele in care va trebui sa fie tata, ba chiar il ingrozeste ideea, deoarece nu are nici cea mai mica idee despre ce ar trebui sa faca.

In plus, scenele in care Bella, personajul lui Kristen Stewart si varcolacul Jacob, interpretata de Taylor Lautner se saruta, il deranjeaza. Chiar daca are ziua libera atunci cand se filmeaza respectivele scene, Robert a spus ca se simte inselat, desi este constient ca nu e adevarat.

Sursa: Egirl

Un comentariu:

Isabella_Marie_Cullen spunea...

E ceva amuzant la interviul asta...El a spus ca se simte inselat cu privire la sarutul dintre Kristen si Taylor chiar daca stie ca nu e adevarat. Dar el si Kristen sustin ca nu sunt impreuna...deci...ori cei care i-au luat interviul i-au rastalmacit vorbele ca sa iasa ce vroiai eu ori s-a dat singur de gol ca este cu Kristen. :)):)):))

Chat

Create a Meebo Chat Room