duminică, 25 iulie 2010

10 motive pentru care femeile iubesc vampirii!

Care sunt calitatile unui vampir fata de cel a unui barbat si ce au atat de irezistibil?

1. In cele din urma vampirii sunt rai
Femeile iubesc bad boys. Acum, daca spunem faptul ca un vampir e in cautarea dragostei eterne si are nevoie de a supravietui, aici avem vampirul rau. Traieste dupa propriile reguli, se imbraca bine si este urat de milioane de persoane care sunt in viata. El e barabatul de care ne-a avertizat mama noastra. El nu este doar rau, e si mort.

2. Vampirii sunt puternici.
Vampirii au 2 tipuri de putere. Prima, este puterea dura, fizica. Vampirul e mereu intr-o forma fenomenala, trebuie să aveţi o dietă scăzută în carbohidraţi şi o mult somn. Al II-lea tip este, puterea mintala. Acesta este tipul de vampir care poate manipula creierul asa cum o face cu muschii. E o combinatie incredibila. Pentru femei acesta este unul din motivele principale. Pe de alta parte un vampir e aproape imposibil de ucis.


3. Vampirii sunt romantici
Ei stiu sa fie romantici cu o femeie. "Scenariul" e mai misteriosi se creeaza o atmosfera perfecta. Luna pare sa va urmareasca oriunde ati merge. Unul dintre motivele pentru care ne plac vampirii, este faptul ca stiu toate trucurile. Un avantaj pentru ei e ca stiu ce sa vorbeasca la momentul respectiv + ca au ani la rand de practica.

4. Vampirii cauta pentru totdeauna
Unei femei i place sa stie ca destinul ei este sa fie cu un barbat pentru tot restul vietii ei. Ne place romantismul si ideea de a avea un suflet pereche, două persoane destinate să se întâlnească, se îndrăgostească şi să fie împreună pentru totdeauna.

5. Vampirii sunt persuasivi
Au un comportament calm. Sunt suavi, mai ales vocea lor. Reusesc sa convinga femei inteligente si cu multe cunostinte de ce au ei un comportament asa ciudat. Chiar le conving ca sa-ti sugi sangele e genial.

6. Vampirii au o stare proasta
Unele femei poate nu sunt de acord, iar altora le place sa simta putina drama in relatia lor. Lucrurile devin mai emotionante si proaspete. Este perfect pentru un vampir, a carui stare e intr-o continua schimbare.

7. Vampirii iubesc zona gatului
Femeile iubesc sexul, dar ce ne place mai mult este sa pierdem timpul cu pregatirile dinainte de sex. Cum toate stim barbatilor le place sa se pune direct pe treaba, dar nu si vampirilor. Nici macar nu le pasa de sex. Ei vor sa piarda timpul. In special zona gatului-"punctul dulce" cum se cunoaste in toate cazurile. Ei stiu cum sa inceapa, usor si suav, iar apoi dur. Suficient cat sa extraga sangele.

8. Vampirii se imbraca bine
Ati vazut vreodata un vampir imbracat prost? Niciodata.Cu moda lor (putin ciudata), vampirii se imbraca bine intotdeauna,cu parul perfect si tenul frumos chiar daca sunt putin palizi.

9. Vampirii nu se compromit in timpul zilei
Desi femeilor le place sa-si petreaca cat mai mult timp cu persoana iubita, ne dorim si sa facem lucruri de fete. Vampirii se simt rau daca nu pot controla o femeie in timpul zilei. Femeile ii iubesc deoarece nu trebuie sa fie in permanenta alturi de ei.

10. Vampirii sunt solitari
Barbatul normal merge in excursie cu rucsacul in spate pe un munte impreuna cu prietenii si iubita lui, insa un vampir actioneaza singur. Ei nu prea au prieteni si daca au fiecare e pe drumul lui. Femeile iubesc vampirii pentru ca au tot timpul din lume.

Traducere personala de pe Luna Nueva Meyer

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room