luni, 26 iulie 2010

5 lucruri inedite despre Robert

Actorul Robert Pattinson e idolul tuturor adolescentelor, iar în mass-media apar mereu informaţii noi despre el. Totuşi, sunt câteva lucruri inedite despre actor, pe care numai apropiaţii sau poate vreun fan înrăit le cunosc.

 
1. E extrem de dezordonat
O fi el frumuşel, dar trăieşte într-un haos de nedescris. Un apropiat de-al lui Pattinson spunea că s-a oripilat o dată când l-a vizitat la hotel. Camera vedetei arăta ca un câmp de luptă. Erau numai cutii de bere, goale, peste tot, o omletă într-o farfurie, pe jos, haine pe mese, scaune şi pe te miri unde, patul nefăcut şi o grămadă de rufe murdare pe covor.
2. Ar fi vrut să devină Jay-Z
Când era adolescent, actorului de 24 de ani i-ar fi plăcut să se apcue de cântat muzică hip-hop şi să devină un fel de Jay-Z.
3. Nu e atent deloc cu părul lui
Părul vâlvoi lui Robert Pattinson pare aranjat cu grij. Parcă fiecare şuviţă e "dezordonată" în mod intenţionat. În schimb, actorul nu se îngrijeşte deloc de părul lui. Îl lasă cum stă şi rareori se piaptănă.
4. A furat costumaţia din Twilight
Robert a furat câteva dintre hainele din dressingul de pe platourile de filmare ale producţiei Twilight şi le poartă regulat, în oraş, la evenimente sau prin casă.
5. E maestru în artele marţiale
Pare el păpuşel, dar Pattinson a practicat multă vreme artele marţiale şi se laudă că i-ar ţine piept oricărui musculos nervos care i-ar ieşi în cale.

Sursa: Libertatea

2 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

ultima...pare trasa de par!

*Ioana spunea...

si mie mi se pare, cate interviuri am vazut si tradus cu Robert... nu se lauda ca stie arte martiale sau cv de genu

Chat

Create a Meebo Chat Room