duminică, 25 iulie 2010

Rubrica de Fan Fic'uri


Dupa cum v-am zis si ieri, azi voi publica fan ficurile care mi-au fost trimise. LadyJoanne21@gmail.com pentru continuari sau fan ficuri noi.

CONTINUARI:
~Cap. 15 - "Scarlet" by Corina
~ Cap. 24 + 25(prima parte) - "O alta viata" by Alexandra
~Cap. 5 - "Prezenta Singuratatii" by Mikyutza
~Cap 18 + 19 - "Suprematie" by Cezi
~Cap 5 + 6 - "Umbrele Trecutului" by Andreea
~Cap.12 + 13 - "Doua Iubiri" by Marina
~Cap 11 + 12 - "Maybe you have a chance" by Dyana

NOI:

~Nikannie si Dyana au inceput sa scrie un fan fic: "In fiecare zi alaturi" -aici primele 6 capitole

Rezumat : Alice e o fată normală , melancolică şi cu mareţe idealuri din Forks . Jasper , un ofiţer tânăr este concediat şi îşi îneacă amarul retrăgându-se în uitatul oraşel unde o întâlneste pe încântătoarea Alice . Însă apar obstacole şi cei doi răzbesc cu toate puterile să îşi menţină vie dragostea .
----------------------------------------------

~Krisz, cea care a scris "Hazard Games" a inceput un alt fic "Taming Games" -aici 2 capitole

Rezumat:"O tipă dură şi condiţionată de caracterul puternic, un artist cu o personalitate contrastantă – Rob. O circumstanţă parcă ireală îi aduce împreună, şi îi apropie pe un drum unde ambii ascund aspecte şi încearcă să fugă de ceva, prizioneri fiind într-o lume ce le-a adus şi eşecuri, speranţe nerealizate.Pornesc împreună în voiajul vieţii lor, într-o călătorie de regăsire a eului şi a locului lor adevărat.
Seducţie, dispute, pasiune, jocuri de îmblânzire – pentru că el este singurul care o poate.. dresa."
-----------------------------------------------

~Olivia traduce fic'ul "Un baiat mai potrivit" -aici primul capitol

Rezumat: Bella Swan nu a avut niciodata noroc in dragoste….pana cand intr-o zi da peste acel baiat care aparent e baiatul perfect! Prietena ei , Alice, tot incearca sa ii aranjeze intalniri, dar Bella uraste acest lucru. Ce se intampla cand partenerul ei pe care nu il cunoaste se dovedeste a fi cel potrivit, un baiat diferit de ceilalti …
-----------------------------------------------

~Oxanna scrie fan fic'ul "Hope" - 8 capitole aici]

Rezumat: Kris si Khleo sunt foarte bune prietene. Amandoua duc o viata lipsita de griji , bucurandu-se de tot ce are lumea buna a inaltei societati din Romania mai bun de oferit.
O pasiune copilareasca si adolescentina o transforma pe Kris in cea mai infocata fana a lui Rober Pattinson. Refuza sa marturiseasca noul ei secret , care o va determina sa faca noi lucruri si sa vada lumea din jurul ei intr-un mod cu totul diferit.

Dar cand va ajunge sa-l cunosca , va descoperi ca nicioadata lucrurile nu sunt asa cum par. Va deveni tot mai intrigata de viata si secretele lui Robert incat , intoarsa la viata ei monotona , isi propune sa scrie despre barbatul din spatele starului de cinema.
------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room