sâmbătă, 8 mai 2010

Job Twilight Hot News!

Buna! In urma unor discutii cu celelalte admine de pe THN, am luat decizia sa ne reorganizam.
Vrem sa ne reinoim echipa cu 2 persoane.
De data aceasta dorim in echipa noastra fani adevarati carora sa le piara frenezia Twilight dupa foarte mult timp.
Doritorii/doritoarele care au deja cont Blogger sunt rugate sa trimita un e-mail pe adresa


Inna si Ika sunt rugate sa ma contacteze pe mine sau sa o contacteze pe Joanne pentru a discuta viitorul lor pe acest blog. Nu va speriati, nu vrem sa va muscam! :))

Fan Fic-uri

Hey! Imi pare rau pentru lipsa mea si imi pare rau si pentru ca sunt putine fan ficuri, insa doar atatea am primit. Astept capitole noi sau fic'uri noi la adresa de mail: ladyjoanne21@gmail.com

*Ella- Primele 8 capitole din "Peripetii in miez de bagheta" -aici

CONTINUARI:

~Alexa a scris capitolele 17, 18 si 19 din "O alta viata"-aici toate capitolele
~BB a terminat capitolele 19 si 20 din "El sueno de crepusculo"-aici
~Corina a tradus capitolul 4 din "Scarlet"-aici
~Mikyutza a terminat de tardus capitolul 4 din "Bella's begining"-aici
~Denise a terminat capitolul 3 din "Totul incepe cu o dorinta"-aici
~Mmonik a terminat capitolele 31, 31 si 33 din "Forever & Always" -aici

NOI:

~ DD a inceput sa scrie fan ficul "Umbrele Trecutului", primele 2 capitole -aici
Prolog:O zi frumoasă de vară, vântul adie uşor, Soarele se ascunde pentru a apărea Luna şi stelele…O altă zi se termină, o altă zi s-a scurs din viaţa mea şi din nou, stau singură, departe de toate lucrurile care reprezintă “fericirea” mea.
Când am început să mă prefac că totul e bine, că sunt fericită, că nu îmi pasă nimic? De cât timp mă prefac că mi-am revenit, că l-am uitat?
De ce nu pot fi ceea ce par a fi? De ce trebuie să mă ascund după o mască? De ce nu mai pot avea încredere în nimeni, nici măcar in propria mea umbră?
De 5 ani am inceput să mă mint pe mine însumi, să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic şi că sunt cea mai fericită femeie de pe pământ.
De 5 ani încerc sa uit tot şi chiar şi acum îmi apare în gând acel zâmbet, acea voce, acei ochi verzi…mângâierile, săruturile sale…
De ce am crezut acele vorbe frumoase? De ce?
Cum am putut să fiu atât de naivă şi să îl cred că mă iubeşte?
“Diana, acei ochi verzi ameţesc pe oricine” îmi spune vocea din mintea mea şi acum stau şi meditez asupra acestui lucru. Oare chiar aşa este? Are dreptate cumva?
Nu, sunt o proastă! L-am crezut, l-am iubit, am avut încredere în el şi ce am primit în schimb? Doar minciuni frumoase…Şi îmi mai spunea că mă iubeşte, că fără mine nu poate trăi. Da, sigur!
--------------------------------------------------------------------------------

~Marina scrie si ea un fan fic pe nume "Doua Iubiri" -aici
Rezumat: Sunt prieteni din copilarie.Ea il iubeste ,el o iubeste,insa numai ei stiu asta.Ce se va intampla cand o noua iubire se va sadi in inima Bellei ?Oare va renunta la iubirea pe care i-o poarta lui Edward si o va primi pe cea a lui Emmett? Inima ei poate fi impartita in doua? Ce va face Bella ,acum ca iubeste doi baieti?
Prolog: “Intre inchipuire si realitate se ivesc goluri care trebuie umplute pe loc.Uneori insa,se deschide o adevarata prapastie si n-ai cum s-o umpli.Atunci fapta ramane neimplinita,suspendata in aer.Inchipuirea tese simplist,in linii mari,fara a vedea detaliile care de multe ori sunt mai importante decat principalul.”

LATER EDIT:
~Ramona a terminat de tradus capitolul 27(ultimul) din "O viata fara tine" -aici
~Barby a terminat capitolul 17 din "Emma's Story" -aici

Postere japoneze The Runaways

imagebam.comimagebam.com
+ Photoshoot Elizabeth


"Eclipse" a fost proiectat in varianta neterminata pentru spectatorii emisiunii “Oprah”

Oprah si-a dovedit puterea inca odata. Vedeta a reusit sa obtina, special pentru spectatorii ei, o proiectie a unei variante neterminate a peliculei Eclipse.
Evenimentul a avut loc cu putin timp inainte de inregistrarea emisiunii “Oprah” la care participa distributia din Eclipse, ce va fi difuzata pe 13 mai.

Fanii seriei Twilight au ramas socati cand au vazut pe Twitter mesajele celor care au avut norocul sa vada proiectia organizata de Oprah.
Spectatorii norocosi au spus ca Eclipse e “cel mai bun film din serie”, ca e “minunat, incredibil sau bestial” si ca “scenele hot sunt minunate”.

Intre timp, pe internet, au inceput sa apara tot mai multe fotografii din noua productie.
Eclipse este cel de-al treilea film din seria Twilight, realizata dupa romanele lui Stephanie Meyer. Filmul va avea premiera la finalul lunii iunie. Din distributie fac parte Robert Pattinson, Kristen Stewart, Dakota Fanning, Ashley Greene si Taylor Lautner.
sursa: bucuresti.24fun.ro

Kristen Stewart declara: "Nu ma simt mizerabil!"


Este una dintre cele mai hot actrite ale momentului, Kristen Stewart marturiseste ca i-a luat ceva timp pana sa se obisnuiasca cu faima, dar nu se simte mizerabil, asa cum este portretizata de catre presa. 

Actrita din "New Moon" a explicat revistei Elle US ca nu se simte confortabil la evenimente, pe covorul rosu, deoarece nu suporta haosul din jurul sau.

" Oamenii spun ca ma simt tot timpul ingrozitor. De fapt nu aceasta este problema. Pur si simplu nu ma simt ok atunci cand cineva tipa dupa mine. De multe ori chiar trebuie sa ma straduiesc sa nu plang. Este o reactie psihica la energia din jurul meu."

" Este amuzant ca atunci cand merg pe scena sa accept un premiu, ei cred ca sunt emotionata, ca ma simt ciudat, ca nu ma simt bine".

sursa: elle.ro

Kristen Stewart arată îngrozitor din cauza energiilor negative


Câteodată, inima noastră plânge pentru superbele, bogatele şi celebrele actriţe, ca de exemplu Kristen Stewart.
Ironic, tabloidul Mirror scrie că o compătimeşte pe vedeta din Twilight, care a dezvăluit că arată îngrozitor din cauza vibraţiilor negative.

Kristen Stewart a declarat că din cauza energiilor negative din jurul ei se simte groaznic şi câteodată de abia se stăpâneşte să nu plângă.
sursa: Click.ro

Poze, poze, poze...

Pittakes pentru LA Times.
Coperta Elle HQ. Click pentru marire.
Anna Kendrick - photoshoot pentru Rivera Magazine.
La mai mult puteti vedea:
  • poze cu Taylor alaturi de fani
  • benzi desenate Robert.

Kristen Stewart va juca în pelicula On the Road

Kristen Stewart (Twilight), Sam Riley şi Garrett Hedlund fac parte din distribuţia lungmetrajului On the Road, regizat de Walter Salles, anunţă Hollywood Reporter. Filmul este o adaptare după cartea omonimă scrisă de Jack Kerouac, lansată în 1957.

Filmările sunt programate să înceapă în luna august, bugetul proiectului fiind estimat la 25 de milioane de dolari.

Jose Rivera (The Motorcycle Diaries) a scris scenariul.

Cartea lui Kerouac, un roman cult care vorbeşte despre tinereţe şi libertate, a fost pentru prima dată publicată în 1957 şi a fost vândută în milioane de exemplare în întreaga lume.
sursa: Cinemagia

Nume de top

 In Washington, Isabella este noul nume de top pentru fetitele bebelusi, Emma trecand pe locul 2.
Jacob este numele cel mai popular printre bebelusii de sex masculin.
Barack nu se afla in top 1000 nume, dar o versiune a fetei presedintelui, Maila a fost rapid adoptata de fete.
Multe nume rapid intrate in acest top 1000 vin din Twilight sau din alte serii cu vampiri.
Edward Cullen este unul dintre personajele principale din "Twilight" cărţi şi filme. Edward a crescut doar 11 locuri, la nr 137 cu privire la lista. Dar Cullen a fost cel mai mare nume de coloană în rândul băieţilor, care se deplasează în sus 297 locuri, pe locul 485.

Edward Cullen este, desigur, un vampir. Prietena lui? Bella, un pseudonim comun pentru Isabella.
Jacob este un alt personaj din povesti, dar domnia lui Jacob în partea de sus a început cu mult înainte de primul "Twilight", cartea a fost publicată în 2005. Isabella a fost în top 10 din 2004.

"Oamenii par a fi un pic mai creativi, inventivi şi flexibili cu numele fiicelor lor," a declarat comisarul de securitate socială Michael J. Astrue. "Cu baietii avem tendinta de a nu schimba numele prea mult."

Intrega poveste despre numele puse copiilor din SUA o gasiti aici.
Traducere personala.

Semne de carte Eclipse


Revista Presei

vineri, 7 mai 2010

Nikki, Peter & Elizabeth pentru LA Time

Image and video hosting by TinyPic
sursa: Luna Nueva Meyer

Interviu Kristen

 Actrita de 20 de ani a acordat un interviu revistei Elle si a vorbit deschis despre modul in care este perceputa de cei din jur:
  • despre partile neplacute ale celebritatii: Odata cineva a batut la camera mea de hotel si mi-a cerut un foc, apoi a adaugat ca este un mare fan. L-am intrebat: “Tu chiar ai nevoie sa-ti aprinzi tigara? De unde stiai in ce camera sunt?” Ideea e ca nu pot fi un moment singura, iar mie imi place sa petrec timp singura.
  • despre atitudunea ei, criticata de presa: Cred ca este amuzant pentru atunci cand sunt pe scena sa accept un premiu ei cred ca sunt agitata si ca ma simt ciudat – ceea ce-i adevarat – dar aceasta atitudine e interpretata gresit de ei.
Urasc sa mi se spuna ca nu-mi pasa deloc, pentru ca nimanui nu-i pasa mai mult decat mie.

  • despre Taylor & Robert: Nu imi voi trada niciodata relatiile vorbind despre ele. Mi s-a spus:” S[une cu cine te intalnesti. Si apoi lumea isi va pierde interesul." Nu-i adevarat. Atunci vor cere detalii.
Lumea spune ca ma comport mizerabil tot timpul. Nu sunt asa dar mereu este cineva care tipa la mine ... Si cateodata trebuie sa ma abtin sa nu izbucnesc in lacrimi...este pur si simplu o reactie psihica la toata energia care vine inspre mine.
sursa: blogvedete.com

Muse si Eclipse

Dupa cum stiti cu totii, soundtrack-ul se va lansa pe 8 iunie. Pana atunci, pe 17 mai, Summit lanseaza primul single care este intrepretat de Muse. Piesa se numeste Neutron Star Collision (Love Is Forever).
Pe 17 mai, cineva implineste anii. :)) 
http://www.guit-down.com/wp-content/uploads/2009/11/muse.jpg
 

Pe Twitter

Tinsel si Rachelle au incarcat poze noi pe Twitter.
sursa: Twitter

Poze, poze, poze...

Cam Gigandet in oras.
Video al lansarea unui joc video.
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com 
Bratara Bellei.
Poze Kristen
BooBoo la un eveniment.

  Poza noua de la OSCAR.

 
Charlie pentru Cosmo UK.


O noua poza pentru Elle Magazine.
sursa: Luna Nueva Meyer, Volturi Guard, Brand heroin

Chat

Create a Meebo Chat Room