vineri, 7 mai 2010

Femeia Kristen Stewart nu este o cauză pierdută

Nu ştiu ce i-au făcut lui Kristen Stewart dar au reuşit să scoată un strop de femeie din ea!
Mereu afişează acea moacă acră, iar a zâmbi pentru ea este ceva atât de abstract că nu-l poate mima deşi îşi zice actriţă. Însă, în poza de mai sus, gagica lasă impresia că are şi-o latură feminină. Păcat că ceva din subconştien i-o ţine ascunsă…
Kristen Stewart a realizat un pictorial pentru revista Elle şi, deşi, pe copertă afişează un zâmbet tâmp – de parcă cineva din spatele camerei şi-ar fi dat jos pantalonii ca ea să vadă în sfârşit ce are un bărbat şi ea nu -, a reuşit totuşi în poza de mai sus să pară feminină. Ba chiar un pic senzuală. Dar numai un pic.
Dar trecând repede de la poze la interviul acordat revistei, aflăm că Kristen nu are de gând să facă destăinuiri despre viaţa ei privată. Dăăăh! Dacă nu poate elibera felina din ea atunci o să se apuce tocmai de lepetit despre presupusa viaţă amoroasă alături de Robert Pattinson!
“Nu mi-aş înjosi relaţiile vorbind despre ele. Oamenii spun ‘Doar recunoaşte odată cu cine te iubeşti şi atunci vor înceta să mai fie aşa curioşi.’ Pe naiba! Vor cere detalii.”
Se pare că s-a prins cum e cu showbizul…
Şi totuşi, dacă ar zâmbi mai mult poate că şi reacţiile ar fi o leacă mai pozitive. Ba poate că ne-ar fi simpatică.
sursa: rimel.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room