marți, 14 decembrie 2010

Robert Pattinson, rapper în adolescenţă

Robert Pattinson, rapper în adolescenţăStarul filmelor Twilight este acum un actor adulat şi extrem de bine cunoscut, însă, pe când era adolescent, îşi imagina că alta va fi cariera ce-i va deschide drumul spre celebritate. Conform Cinematical, se pare că Pattinson a făcut parte dintr-o formaţie de muzică rap intitulată Big Tub and the Tappy Cats, cu care a înregistrat o mulţime de piese.
Viitorul actor a înfiinţat grupul pe când avea 13 ani, împreună cu prietenii săi, şi visa să devină la fel de cunoscut precum Eminem, idolul său de atunci. „Eram obsedat de Eminem când eram mai mic. A apărut când aveam eu 12 ani şi eram disperat după albumul Slim Shady. Cred că este un geniu. Mi-ar plăcea să cânt rap cu el. Asta ar fi cu adevărat nemaipomenit!”.
Împreună cu prietenii săi din formaţie, a fost autorul a  sute de casete demo, însă, adaugă el, nu crede totuşi că ar fi ajuns un mare star hip-hop deoarece majoritatea rimelor sale erau copiate. „Cântam despre cum e să fi crescut pe stradă, dar era total neadevărat, pentru că eu am fost crescut de fapt într-o zonă frumoasă a Londrei, numită Barnes. Nu semăna deloc cu un ghetou!”, a mai spus Pattison.

Sursa: cinemagia

Chat

Create a Meebo Chat Room