vineri, 13 noiembrie 2009

Stele printre stele

Hey! La propunerea Andreei ( cea care a scris "Reality bites") deschidem o noua rubrica intitulata "Stele printre stele". Andreea a studiat astrologia cativa ani si se pricepe la harti astrologice. Este foarte interesant si va spun oameni buni.....tot ce spune in harta aia e adevarat.
--------------------------------------------------
Debutam in aceasta rubrica , "Stele printre stele", cu nimeni altul decat cu Robert Pattinson.

ROBERT PATTINSON

Pentru ca stim cu toate ca Robert este un barbat sensibil, educat, talentat si carismatic, am sa trec peste unele aspecte si am sa fac doar o scurta prezentare a trasaturilor de caracter.

Accentul il voi pune pe ceea ce va intereseaza si anume viata sentimentala.

Robert este nascut sub semnul Taurului ceea ce il face sa fie increzator in sine, hotarat, consegvent, stabil, ferm, atent si precaut. Taurii se tem de durere. Par rabdatori si sunt in stare sa astepte mult timp pentru ca planurile lor sa se perfectioneze. Sunt draguti cand nu sunt provocati, dar devin furiosi cand sunt scosi din sarite si nu mai e mult pana la a fi incapatanati si intransigenti;sunt secretosi si rezervati, cu energie latenta si putere mentala, practici operativi. Sunt iubitori de natura, arta, muzica, literatura si divertisment.Luna in Rac ii da nativului o sensibilitate deosebita, isi va manifesta sentimentele fata de ceilalti prin muzica si poezie. Mercur in Taur ii confera o dispozitie placuta si vesela, atractie fata de sexul opus, muzica, arta, divertisment intelectual rafinat. Are o structura mentala foarte practica si hotarata, mai ales atunci cand este vorba despre evolutia spirituala. Este inzestrat cu o putere superioara de judecata si cu discernamant, este perseverent si incapatanat, discret si diplomat, are idei fixe si simpatii sau antipatii declarate. Este dornic de a obtine bani, bunuri si un venit stabil.

Venus in Gemeni ii ajuta pe nativ sa obtina venituri din mai multe activitati realizate in acelasi timp.

Din punct de vedere sentimental Marte in Capricorn il transforma intr-o persoana singuratica, prudenta, sobra, de aceea va privi iubirea ca pe un lucru extrem de serios. Poate fi distant si rece, incercand sa dovedeasca partenerului cat e de serios, cerand aceeasi atitudine si din partea acestuia. Controlul sau merge pana la auto-cenzurarea propriilor sentimente si chiar oprimarea celor ale partenerului, frustrarea fiind foarte intensa in relatiile sale. Nu stie sa-si exprime emotiile, nu stie sa arate ca iubeste, tine totul inchis in el, afisand o masca rece. Cucereste foarte greu inima cuiva. Se poarta mai mult ca un parinte, ocrotitor, mereu pus pe sfaturi si vorbe intelepte, ceea ce nu intotdeauna ceilalti agreeaza. Este lipsit de maniere in dragoste, dar castiga admiratia si respectul partenerului sau prin intelepciunea sa. Este rezervat, nu se aventureaza intr-o relatie decat dupa ce a analizat toate amanuntele. Securitatea financiara si statutul social sunt foarte importante, deci va cauta persoane realizate. Este posibil sa fie atras de relatiile din care poate avea avantaje materiale sau sociale. Este loial in cuplu, stie sa-si asume responsabilitati cu multa constiinciozitate. Se poate casatori tarziu sau poate avea iubiri cu diferente mari de varsta. Riscuri: nu stie sa-si exprime sentimentele, sta rece ca o stana de piatra chiar si la cele mai intense momente de amor. Avantaje: este responsabil, serios, deci un partener de incredere.

-----------------------------------------------------------------

Daca aveti intrebari, vizitati site-ul astrologic al Andreei , aici.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Aceasta harta a fost creata special pentru blogul nostru. Va rugam sa apreciati munca si va multumim!

Chat

Create a Meebo Chat Room