sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Nikki despre Bella


J-14 ne da si un interviu cu parerea lui Nikki Reed despre starea Bellei dupa ce este parasita de Edward..Sursa

J-14: Unii fani cred ca Bella intra intr'o depresie si este foarte slabita deoarece se crede pierduta fara cel iubit..Tu ce simti in legatura cu asta?

Nikki: Eu cred ca acesta e lucrul care o face pe Bella atragatoare..Adica, daca o comparam cu o femeie in toata firea, atunci ce as avea de zis despre Bella e ca este doar un copil..Este un copil si am uitat pentru ca Stephenie Meyer a creat un fel de relatie adulta intre Edward si Bella..Ati uitat ca Bella e doar un copil care locuieste cu tatal sau, care este incapatanata in anumite privinte si are nevoie de indrumare..Asta e doar perspectiva ei, intelegeti ce vreau sa spun?

J-14: Si pana la sfarsitul acestei serii, Bella se pregateste sa ia in considerare casatoria..Esti de acord cu ea, fiind in postura de sora sa??

Nikki: Cu siguranta nu..adica, din perspectiva lui Rosalie sau a lui Nikki?

J-14: Amandoua!

Nikki: Cred ca frumusetea este ca suntem in lumea lui Stephenie..Ea a creat'o, asa ca ar trebui sa fie totul perfect..Ar trebui sa raspund la intrebarea daca e bine ca oamenii sa se casatoareasca intre 18-19 ani? Chiar nu sunt eu cea care trebuie sa zica..Nimeni de aici (ma refer la Kellan si Jackson) nu ar putea sa o zica deoarece nu suntem casatoriti..dar nu se stie niciodata cand ne vine randul!!

4 comentarii:

AliCe CuLLen spunea...

deci, blogul e pe maine FOARTE BUNE bella si joanne si mery. fara grija. bv sandra :*

Emma spunea...

de unde sti u ca bella joanne si mery nu au probleme personale, scuze ca ma bag dar pana sa fi venit sandra si restu cele 3 e descurcau f bn, in plus intrun comm anterior bella a zis ca are o perioada ocupata, teze, revista scolii si altele, iar mery a zis ca e cu scoala, actoria si multe altele, Joanne sigur e ocupata iar ea de obicei in weekend e la tara

Nessie Black spunea...

faza e ca alice a felicitato pe sandra din cate vad si pe buna dreptate. su chestia e ca bv ei ca gaseste timp si pt blog. e ceva de apreciat. ma indoiesc ca ea nare teme sau ceva de genu. o cunosc f bine si e printre cei mai buni din clasa. deci fara comentarii la adresa ei te rog.

Sandra ღ spunea...

bine bine incetati..emma are dreptate!!

Chat

Create a Meebo Chat Room