vineri, 4 iunie 2010

Interviu Jordelle pentru Dream Magazine

1. Ai inceput sa apari in filme de la o varsta foarte mica, iti mai aduci aminte care a fost primul proiect?
Jodelle Ferland: Nu sunt foarte sigura. Imi amintesc fragmente din proiectele de cand eram foarte mica, dar cel care imi vine in minte acum este o reclama la Pedialyte pe care am facut-o cand aveam in jur de 3 ani. Am avut o singura replica "Mai vreau Pedialyte, te rog!" si intindeam o cana mica cu un zambet imens pe fata. Mi-o amintesc pe aceasta dintr-un motiv anume....cred ca a fost amuzant la filmari.

2. Care a fost proiectul tau preferat de pana acum?
JF: Asta e o intrebare grea! Majoritatea oamenilor ar presupune ca favoritul meu este "Eclipse", dar nu cred ca asta as alege de fapt. Am facut un film numit "Celine" acum cativa ani, in care am interpretat-o pe tanara Celine Dion. A fost foarte amuzant, si m-am simtit atat de bine la filmari. Nu am apucat sa cant, dar este unul din favoritele mele de pana acum.

3. Ce te-a inspirat sa devii actrita?
JF: Pai, avand in vedere ca am inceput sa joc de la 2 ani, nu m-a "inspirat" nimic. Fratele si sora mea obisnuiau sa joace, si sincer nu imi amintesc, dar se pare ca gaseam acest lucru foarte interesant! Mama m-a dus la o agentie si am inceput cu reclame...iar astazi sunt aici.

4. Ce tip de personaj nu ai avut sansa sa interpretezi, dar speri ca se va intampla?
JF: Hmmm...am avut deja atat de multe! Fata moarta, verificat. Vampir, verificat. Clona rea, verificat. Printesa/Regina, verificat. Fata normala, verificat (desi nu e foarte amuzant). Nu cred sa fi avut vreun rol de fata nebuna. Ar fi amuzant sa le incalcim putin, nu?

5. Care este persoana favorita dintre cele cu care ai lucrat?
JF: Probabil Renee Zellweger, desi nu imi place sa aleg favoriti. A jucat in "Case 39" impreuna cu ea. E una din cele mai dragute persoane pe care le-am intalnit. In majoritatea scenelor apaream impreuna, si mi-a placut sa petrec timpul alaturi de ea. Este atat de generoasa. Ne-am inteles foarte bine si mi-ar placea sa am ocazia sa mai lucram impreuna.

6. Avand in vedere promovarea senzationala a filmului "Eclipse", crezi ca ti se vor deschide noi usi in lumea actoriei?
JF: Nu cred ca este posibil pentru cineva sa apara intr-un film atat de mare ca "Eclipse" si sa nu li se schimbe drumul in cariera. Cu siguranta voi avea mai multe usi deschise. "Twilight" este un nume pe care aproape toata lumea il recunoste, si este cel mai bun lucru posibil sa il am in fruntea CV-ului. Nu ca nu as fi avut nimic bun inainte, dar ceva la "Twilight Saga: Eclipse" arata impresionant.

7. Cum a fost sa lucrezi cu Kristen Stewart, Dakota Fanning si Robert Pattinson?
JF: Extraordinar! A fost atat de distractiv. Nu ai de unde sa stii daca celebritatile vor fi dragute cu tine sau niste snobi ( dar majoritatea sunt draguti) asa ca este linistitor sa stii ca nu au lasat faima sa li se urce la cap. Am avut emotii cand am facut cunostinta, dar cand i-am cunoscut mai bine, emotiile au trecut, si nu ma mai gandesc la ei ca la niste celebritati. Mi-a placut foarte tare ca am avut ocazi sa cunosc si sa petrec timpul cu toata distributia "Eclipse". De fapt mai lucrasem cu Kristen inainte, la "The Messengers", dar asta se intampla inainte de toata treaba cu Twilight/Bella. A fost grozav sa lucram impreuna din nou. E pacat ca nu o sa apar si in "Breaking Down"! Dar nu ma plang. Faptul ca sunt in "Eclipse" e extraordinar.

8. Ai citit cartile "The Twilight Saga" inainte sa aflii despre "Eclipse"?
JF: Cred ca tocmai terminam "Breaking Down" cand am fost sunata pentru auditia lui Bree. Mi-a placut la nebunie aceasta serie, a fost fantastica. Sunt un vierme de biblioteca, si nu pot pune o carte jos daca am inceput sa o citesc. In special o carte buna. Asa ca nu am dormit prea mult cand citeam seria "Twilight". Pot sa citesc pana la 5 dimineata daca imi place o carte intr-adevar. Probabil ca si pana mai tarziu, daca nu mi-ar fi frica ca as adormi in timp ce mananc micul dejun.

9. In afara de "Eclipse", mai ai alte proiecte in viitor carora sa le acordam atentie?
JF: Voi fi foarte ocupata in acest an...Voi calatori mult entru a face publicitate filmului "Eclipse". De fapt, tot anul. Intre toate acestea, filmez un film numit "Mighty Five" cu Chazz Palminteri, de asemenea un scurtmetraj numit "Monster" si un film pentru TV numit "Ice Quake".

10. Daca nu ai fi actrita, ce ti-ar placea sa faci?
JF: Nu stiu exact. Sunt atrasa de arta si spectacole. Si cum sunt deja in lumea spectacolelor, cred ca as fi artista. Imi place foarte mult sa pictez, sa desenez si aproape tot ceea ce implica creativitatea.


sursa: Vampires Crib

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room