duminică, 30 mai 2010

Kristen isi arata simpatia fata de paparazzi australieni

Kristen si Taylor au ajuns in Australia pentru a promova Eclipse. Iesind pe balcon la o gura de aer si la o tigara, Kristen si-a aratat simpatia fata de paparazzi australieni.

sursa: Twifans

20 de comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

banuiam ca este cam necioplita, dar, acum....stiu!

Anonim spunea...

nu e vb k e necioplita dar la un moment dat te saturi sa fii asa urmarita....

Anonim spunea...

sunt de acord cu anominul....dc iti dai u draga cu parerea?as vrea sa vad ce ai face u(ma refer la cea care a postat primul comm) daca ai fi mereu asaltata de paparazzi si fani nebuni...sa vad daca ai mai fi mama politicosilor...am mai citit comentarii de-ale tale si nu le comentez pt ca fiecare are o opinie dar las-o mai moale pt ca u HABAR NU AI CE INSEAMNA SA FII VEDETA

Anonim spunea...

bravoooooooo kristen!!!!
=))))))
f tare faza=))))))))))
Cri:*:*

Gya spunea...

da frate, bravo ei, oricum nu e prima data cand le arata her middle finger up :))) si nu, nu e necioplita deloc...cand cineva se baga insistent cu picioarele in viata ta si e in stare sa vin dupa tine pana si in baie e normal sa reactionezi asa...

lary spunea...

e necioplita si proasta. cu ajutorul fanilor a ajuns aici. si nici nu e o buna actrita. inainte imi placea de ea, acum deloc. nu asa te comporti cu fanii.

lary spunea...

bine anonimule ca stii tu cum e sa fii vedete. dar voi, fanii obsedati clar ca o vedeti ca o zeita si tot ce face vi se pare dumnezeiesc. wake up and grow up.

Anonim spunea...

in primul rand lary nu fanii i-au facut poza ci paparazzii care ar calca pe oricine in picioare pentru bani,oamenii care nu stiu ce e respectul sau bunul simt...kristen a reactionat asa cum orice om normal ar face-o cand viata privata ii este invadata...cred ca si tu ar trebui sa te maturizezi alaturi de "fanii obsedati" pentru ca prin "e necioplita si proasta" nu demonstrezi ca ai fi cine stie ce matura...

Ada spunea...

bravo Kris..asa te vreau!!!

mIddLe~PrInCeSs spunea...

Bravo fata! Asa le trebuie :D

Anonim spunea...

Daca asta vi se pare voua un gest de "bravo", imi inchipui ce fani trebuie sa fiti si voi...

Ramona spunea...

de asta imi place mie de Kristen :X:X :))

Anonim spunea...

acum sincer , cate vedete nu sunt in halul asta de asaltate de paparazzii? si nu sunt atat de prost crescute si oare ce invata fanii de l ea ? sa arate cu degetul? sa fie la fel de necioplita ca ea?(pt ca ,sa fim seriosi fanii sunt atat de obsedati uneori ca iau ca exemplu comportamentul vedetelor)

Anonim spunea...

ok...si ce a demonstrat?ca poate ridica degetelul?crede ca i-a jignit in vreun fel?eu personal nu cred asta...ea si-a ales stilul asta de viatza,nimeni altul,asa ca nu ii mai plangeti de mila atata...Doamne...

Anonim spunea...

Daca intr-adevar e cu Rob, eu cred ca el moare de rusine :) Sa fim seriosi, el a fost asaltat pe strada de fane nebune si obsedate, si nu l-am vazut sa faca gesturi de astea si nici macar sa le injure :| Ce prost-crescuta :|

Anonim spunea...

paparazzi sunt groaznici,dar ea si-a ales cariera,si banuiesc ca stia ce presupune asta (pe langa faima,bani..exista si fani obsedati,paparazzi-nu's toate bune si frumoase!!!)..imi place cum interpreteaza rolul bellei,dar ca persoana..sincer,mi se pare needucata,cam uratica (intotdeauna parul ei arata ca nespalat de-o luna) si nu-si apreciaza deloc fanii... hey, imi place blogul,si-l urmaresc aproape zilnic!!! comentariul acesta este strict opinia (care poate fi gresita)...si va rog nu-mi sariti in cap!!!

Anonim spunea...

e o lume plina de actori si plina de optiuni legate de cariera...

STIA ce o asteapta asa ca terminati cu "vai ce rau e sa te fotografieze paparazzi" si sunt mii de alti actori fotografiati care nu reactioneaza ca ea ci dimpotriva dau dovada de bun simt (la ea lipseste desigur cu desavarsire)... asa ca daca a ales sa fie actrita si-a asumat singura riscul si a considerat ca e ok asa...plus ca e un risc bine platit zic eu (judecand dupa cati bani a primit pentru rolul din twilight)

cert e ca daca nu esti doar fan twilight si mai citesti si altfel de articole ati stii si voi cat de prost sunt vazuti actorii twilight. pentru ca nu stiu sa joace in filme, pentru ca nu stiu sa se comporte in societate, pentru ca nu au habar sa tina un discurs (sau macar sa rosteasca o fraza cursiv), pentru ca se balbaie si se scarpina pe unde pot cand sunt filmati.. si lista poate continua.

faptul ca e necioplita e doar una din "calitatile" minunatei noastre kristen.

asa cum o avem noi pe EBA in rol de fiica a presedintelui, asa e si kristen in rolul ei de actrita ((aceeasi proasta prestatie, aceeasi educatie, acelasi bun simt, la fel de cizelata)
fetele astea sunt parodii a ceea ce ar trebui sa fie in realitate..si e pacat, mare pacat ca le mai vede si o lume intreaga cum se fac de..ciocolata.

andra spunea...

si ce e mare lucru ca a aratat degetu?
suntem intr-o lume libera!
toata lumea injura si face diverse gesturi cand e nervoasa.mare lucru.
sincer faza asa ca e necioplita mi se pare mentalitate de copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani care fug repede la mama ca i-a injurat vecinu din colt.
mare ca*at.
si nu,nu sunt obsedata si nici nu imi place kristen la nebunie insa asta cred si la asta ii iau apararea.

Anonim spunea...

Da, si eu arat degetul cand ma enervez, dar pe mine ma vad maxim 3 oameni care oricum habar n-au cine sunt eu. Dar pe ea o vede o lume intreaga, oameni [ mai mult adolescenti ] care o admira si pe care chiar ii intereseaza ce face ea, oameni incuiati la minte, as putea spune.

Anonim spunea...

e nesimtita..punct.

iar cei care o sustin fac asta doar pentru ca o inteleg, ceea ce ma duce cu gandul ca nici ei nu pot fi prea departe de nesimtire.. dar pana la urma asta e lumea in care traim :))

bunul simt si cuvantul "vedeta" si-au pierdut din inteles.
e plina lumea de tarfe inculte care se trezesc vedete peste noapte si nu au habar ce inseamna sa fii persoana publica si sa te porti ca atare, iar kristen nici nu o sa existe peste 1 an sau 2.
filmele in care joaca sunt la fel de mediocre ca si studiile ei superioare :)
iar pustii de 12 ani care o adora acum o sa creasca si o sa afle ce inseamna sa fi actor bun si desigur nu o sa o mai placa, ba poate o sa se simta prost amintindu-si pe cine au admirat odata.

Chat

Create a Meebo Chat Room