duminică, 28 martie 2010

Kristen Stewart a purtat pantofi cu un numar mai mare!

   

Vedeta feminina a cunoscutului film Twilight, Kristen Stewart, a gafat chiar pe covorul rosu. Actrita a purtat pantofi cu un numar mai mare, acuzand nu numai probleme estetice, ci si de mers, cu ocazia unei sedinte foto desfasurate la Paris pentru lansarea celui mai nou film, New Moon.  

 http://www.antena1.ro/usr/thumbs/thumb_276_x_414/2009/11/12/10473-6c3f3877accebbd17dffc5a4855ebb12.jpg http://www.antena1.ro/usr/thumbs/thumb_276_x_414/2009/11/12/10470-58a5a9ef5f64be1c4d0c5d544cbb52f0.jpg 

Flancata de Robert Pattinson si Taylor Lautner, Kristen Stewart abia a reusit sa mearga fara sa ramana desculta si in momentele statice rezervate presei, s-a leganat in continuu de pe un picior pe altul pentru a nu-si pierde echilibrul.  La o zi distanta, Kristen Stewart a dat din nou nas in nas cu presa, insa de aceasta data s-a descurcat mai bine. Avea adidasi si se tinea de mana cu Robert Pattinson, detaliu care ar fi trebuit ascuns de paparazzi, astfel ca tanara actrita a reusit nu numai sa nu-si piarda echilibrul, ci chiar sa o ia la fuga cu avant.

Sursa

6 comentarii:

Gya spunea...

rusine sa-i fie aluia care a scris articolul asta.inseamna ca nu a purtat tocuri si nu stie cat de greu e, daca nu imposibil sa mergi bine cu ele, mai ales unei persoane cum e kris care poarta mai mult adidasi.si pardon, tocurile alea au in jur de 15 cm..adik scuza-ma ce persoana merge pefect pe asemena tocuri?

ANA Karina spunea...

ACUM SCUZA-MA GYA, DAR A PUS-O CINVA SA SE INCALTE CU NISTE PANTOFI DE 15 CM? SUNT SI PANTOFI CU TOCUL MAI MIC SI LA FEL DE LA MODA.
DAR NA....DC O FI EA INDIFERENTA MODEI NU SE CATARA PE TOCURILE ALEA(PUTEA ALEGE SI TOCURI MAI PUTIN INALTE)

Gya spunea...

nu a pus-o nimeni dar asta nu inseamna ca trebuie sa radem de ea pt k nu merge perfect pe asemenea tocuri.nu a facut frate nici o crima sarmana fata 8-|

deli spunea...

papucii aia au 10 cm:d

Anonim spunea...

De parca ar fi prima data:))

Christine13 spunea...

Doamnee..sa va fie rusinee...cel care a scris articolul e un MARE NESIMTIT..sau poate are cv q kristen stewart. ar trebui sa taceti din gura..nu stiti cum e sa mergeti p tocuri..aa si inca ceva,nu ea isi alege tinutele si pantofii..ci cei care o aranjeaza [la fel si coafura si machiaju`] asha ca mai taceti din gura.!

Chat

Create a Meebo Chat Room