joi, 14 octombrie 2010

Doar un sarut...

Robert Pattinson si Kristen Stewart se straduiesc sa-si tina relatia secreta si nu dau nici un fel de declaratie cu privire la ceea ce simt unul pentru celalalt. Totusi, paparazzi sunt vigilenti si reusesc uneori sa-i surpinda in momente de tandrete, in diverse ocazii. De curand, se pare ca cei doi protagonisti ai seriei “Twilight Saga” au decis sa nu se mai ascunda.
Robert Pattinson si Kristen Stewart, surprinsi sarutandu-se la o petrecere privata 
Prin urmare, daca au chef sa se sarute, o fac, chiar daca se afla intr-un loc unde se afla si fotografi gata sa surpinda momentul. Dupa ce duminica trecuta, pe 10 octombrie, cei doi au fost fotografiati in timp ce se bucurau de o portie de sushi in oras, a urmat o petrecere privata la piscina unde nu au ezitat sa se sarute.

A fost o petrecere privata, la piscina, pe un acoperis, data pentru ziua de nastere a unui prieten comun al celor doi. Pareau foarte fericiti, au stat tot timpul impreuna si au ras mult. Se tineau de mana si din cand in cand se sarutau. Nu parea ca vor sa ascunda relatia, dimpotriva! Au fumat, au stat de vorba si s-au simtit bine impreuna cu prietenii lor. Nu i-a deranjat nimeni ”, a spus un martor al evenimentului.

4 comentarii:

marianaradoi@yahoo spunea...

...ca orice cuplu normal. Foarte frumos!

Concurs Invisible spunea...

Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

Concurs Invisible spunea...

Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

Anonim spunea...

Hello Peeps

I Found This great tutorial on [url=http://www.milesgershon.com][b]Contemporary Wall Units[/b][/url]
Hope you enjoy learning from it as much as I did.

Cheers

Stacy

Chat

Create a Meebo Chat Room