miercuri, 17 februarie 2010

Kellan:photoshoot nou



________________________________________________________________________________
Deci poate ca ati observat ca s-a schimbat numele meu;)!Acest fapt este pentru ca Mery lipseste de pe blog si nu poate sa posteze,din acest motiv ii voi tine eu locul cat timp v-a lipsi.Si orice postare ve-ti vedea pe blog,va fi de la mine si ea.Bitah ne este foarte dor de tine si abia asteptam sa te intorci!Puiutzu' te iubeste:x:*!

6 comentarii:

Gya spunea...

inna scuze ca te corectez dar ai facut multe greseli gramaticale:D poate ar treb sa modifici;)) spre binele tau iti zic

lary spunea...

doamne, voi sunteti proaste?? asta nu e mess, se scrie iubita, nu bitah, proastelor si analfabetelor!!!

Anonim spunea...

draga inna, cu parere de rau (hmm) iti spun ca valoare site-ului scade odata cu greselile facute de tine, si nu numai,desi pana acum nu am sesizat alte greseli facute de ..ella,de pilda. ai facut niste greseli stupide,felul lor de a scrie fiind reguli de baza ale gramaticii romane.
rusine.

carina sos spunea...

asa ne zicem noi...doamne ...nu sunt greseli gramatikale...sunt ka porecle sau genu..nu's atat de incompetenta sa nu stiu ka se zice iubita...

Anonim spunea...

nu e vorba de porecle,etc. inteleg chestiile de genul asta. mai da cu ochii peste text, poate sesizezi si tu..

Gya spunea...

deci inna ai scris "v-a lipsi" si "ve-ti vedea"...ei bine daca stapanesti gramatica asa cum zici nu ar treb sa faci greseli de genu...vz si tu ca lumea te critica pt asta si mai ales ca asta e un loc public treb sa se tina cont de regulile astea si sa nu vorbim exact cum vb p mess;))

Chat

Create a Meebo Chat Room