joi, 16 septembrie 2010

Robert Pattinson si Emma Watson - artist si muza in Dark Arc?

Robert Pattinson mai bifeaza inca un proiect interesant de la Hollywood si pentru asta va face din nou echipa cu Emma Watson cu care a mai lucrat la seria Harry Potter.
Spunk-Ransom citeaza o sursa interna si afirma ca actorul din Twilight ar fi semnat deja pentru a juca in remake-ul filmului Dark Arc din 2004. In afara de Pattinson, in film va juca si Emma Watson. Cei doi tineri actori vor detine doua din cele trei roluri principale. Actorul si regizorul Casey Affleck poarta negocieri pentru cel de-al 3-lea rol principal. Cei de la Spunk-Ransom sustin ca au primit mai multe detalii (inclusiv numele regizorului) despre acest proiect de la o sursa din cadrul studiourilor care vor produce remake-ul, insa nu le vor face momentan publice pana cand producatorii sau actorii implicati nu vor confirma realizarea peliculei. Darc Arc este o comedie misterioasa despre dragoste, dorinta, arta si puterea unei imagini graitoare. Filmul spune povestea unui triunghi amoros intre un artist, un designer si muza care ii inspira.
Robert Pattinson a jucat alaturi de Emma Watson in Harry Potter and the Goblet of Fire si Harry Potter and the Order of the Phoenix. Actorul se pregateste sa reia pentru ultima data rolul vampirului Edward in cel de-al 4-lea film (in doua parti) al francizei Twilight, in timp ce Watson va putea fi vazuta in curand in prima parte din Harry Potter and the Deathly Hallows.

sursa: cinema.acasa.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room