joi, 23 septembrie 2010

Joe Jonas se cearta tot timpul cu Ashley Greene

Se pare ca Demi Lovato ar putea scapa de prezenta lui Ashley Greene in turneul ce urmeaza, dat fiind faptul ca fostul ei iubit se cearta non-stop cu noua achizitie. Desi Joe Jonas o place foarte mult pe interpreta lui Alice din Saga Amurg, iar ea a declarat recent ca nu i se daruieste imediat ca sa-l mentina curios cat mai mult timp, apropiatii celor doi spun ca intre ei au aparut certuri ce au loc foarte des. 
 
Totul era perfect la inceput, dar acum se cearta tot timpul si numai din motive marunte, lipsite de importanta. Joe e obisnuit ca fetele sa i se ofere de-a gata, e destul de lenes si nu-i place vanatoarea. Nu suporta faptul ca n-o poate controla deloc pe Ashley. Ultimele saptamani au fost dificile pentru ei si nu ar surprinde pe nimeni daca s-ar desparti in curand ”, a declarat un prieten al lui Joe.

La inceputul lui septembrie, un apropiat al lui Ashley spunea ca ea il innebuneste din-adins, ca sa-i mentina interesul. “ Il place foarte mult, chiar enorm, dar stie ca daca-i cedeaza prea usor el se plictiseste si trece la urmatoarea. Este destul de rautacioasa cu Joe si asta il innebuneste ” a declarat o prietena a ei pentru revista Heat.

Sursa: Acasa Tv

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room