sâmbătă, 21 noiembrie 2009

New Moon bate recordurile

S-a intamplat ceea ce s-a prezis cu multa vreme inainte. Premierea din miez de noapte a peliculei New Moon a stabilit un nou record cu suma de 26, 27 de milioane de dolari incasati de la 3.514 sali de cinematograf.
Mult asteptatul sequel al francizei Twilight a surclasat filmul Harry Potter and the Half-Blood Prince, care a “strans” din poiectia-premiera 22.2 milioane de dolari, in timp ce The Dark Knight a incasat doar 18.4 milioane la vremea sa. Urmeaza sa vedem daca New Moon va reusi sa depaseasca recordul de incasari intr-o singura zi stabilit de filmul lui Christopher Nolan, cu suma de 67.1 milioane de dolari.
Regizat de Chris Weitz, New Moon ii are in distributie pe Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Rachelle Lefevre, Billy Burke, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen si pe Dakota Fanning.
----------------------------------------------
In plus, are deja in cont 1 milion de lire, chiar daca nu a fost inca lansat. Acest lucru este posibil datorita biletelor vandute in avans inca din 18 octombrie 2009. Astfel, thriller-ul romantic a vandut pana acum mai mult de 143.000 de bilete in Marea Britanie.
-----------------------------------------------
Sursa: CinemaRX

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room