vineri, 20 noiembrie 2009

In top!


Site-ul Asylum.com a realizat top 100 cele mai acceate femei pe web si rezultatele se pare ca sunt cam ciudate. Pe locul 1 se situeaza Mandy Moore [[ n-am auzit de ea in viata mea]].
Din lista actritelor Twilight Saga nu o gasim decat pe Kristen Stewart care se afla pe locul 10.
10 din 100? It's perfect!
Vreti sa ramaneti surprinsi? Click aici pentru a vedea intregul top.

16 comentarii:

Ana&Ana spunea...

miley pe 6 eu pe aia nu a vad nici pe 100 fandosita aia nu are ce sa caute acolo.....kris ar trebui logik pe 1... nici eu nu am auzit de mandey are nume de pate:))

IzaBell spunea...

Mandy moore o jucat intr-un film "a walk to remember"drama...ii fain filmu da nu se compara cu twilight

Nyc0l3ta spunea...

deci...sunteti varza dak na-ti auzit d mandy moore sau d "a walk to remember"...mandy e si cantareatza si are o voce superba care nu se compara q a nimanu...

Nyc0l3ta spunea...

deci...sunteti varza dak na-ti auzit d mandy moore sau d "a walk to remember"...mandy e si cantareatza si are o voce superba care nu se compara q a nimanu...

Sandra ღ spunea...

mandy moore e superba..elena, nuj cum ai putut zice ca nu ai auzit de ea..are o voce minunata si a jucat si in filmul A WALK TO REMEMBER..superb filmul..dar totusi, eu as fi pus'o pe locul 2, kristen fiind pe 1 :PP urmata de celelalte fete din Twilight..

Ana&Ana spunea...

deci Nycol3ta u nu ai nici un drept sa imi sp k sunt varza ....eu nu am sp nimic despre tine deci nici tu de mn......pur si simplu nu am auzit de ea ,asa ca nu am de gand sa ma cert cu tine deoarece nu te cunosc;)

*Ioana spunea...

dara :))) Mandy More cauta pe IMDB, Youtube si vezi ca gasesti. Si filmu in care o jucat A WALK TO REMEMBER i facut dupa cartea lui Nicholas Sparks si e superba :X

Anonim spunea...

frateee in ce lume traiti?! mandy moore merita din plin locul 1 :x

elena spunea...

doamne daca nu m intereseaza nush c actrita pensionara asta e:))
eu le am cu Emma Watson ...astea...>:P

Emma spunea...

nu e pensionara desteapto=))))) daca la 25 de ani ejti batran, apoi u zau esti de pe alta planeta=)))))) si inca ceva, ai un limbaj de parca tocmai ai venit din piata sfatului=)) controleazate, ca nu ejti la brfa, esti pe un BLOG!!! =))))

elena spunea...

tokmai k e blog :>
imi permit:>

Emma spunea...

frateee=)) u chiar ai probleme grave. pe un blog se foloseste un limbaj corect si civilizat. cum fac celelalte fete =)) u ai vreo defectiune probabil=)))))

elena spunea...

cred....de obicei sunt mai ciudata...mai nonconformista....imi place sa fac lucrurile altfel.....si tot bine-mi ies :)

Emma spunea...

numai BINE nu iti ies=)) ejti najpa, sincer. adevarul doare =))

Anonim spunea...

foloseste cuvantul "noncomformista" in ce context trebuie folodit;))))

mmada spunea...

e super si Mandy moore:d...este destul de cunoscuta....dar nu este urmartita de paparatzai....ca Kris...dar are o voce super...si e o actrita foarte buna:X

Chat

Create a Meebo Chat Room