sâmbătă, 29 mai 2010

Alice Fashion 3 - prelungire concurs

Later edit: Pentru ca nu s-au inscris prea multe persoane la acest concurs si pentru ca sunt mai multe premii decat concurenti, in acest moment, concursul se va prelungi pana pe data de 12 iunie 2010.  

Image and video hosting by TinyPic

Am promis ca ma voi revansa pentru zilele in care stirile sunt putine si pentru toate neplacerile de pe blog. Stiti ca eu mereu ma tin de cuvant, chiar daca, uneori intarzii cu promisiunea facuta.

Mie incepe sa-mi placa acest concurs si de aceea incerc sa il fac cat mai special de fiecare data. Si, daca datile trecute premiile erau diverse articole vestimentare, de data aceasta premiile sunt surpriza.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs? Pai, sa vedem. Daca data trecuta noi va dadeam tinuta si voi erati criticii, acum vom face invers. Noi va dam personajul, Alice Cullen, iar voi veti cauta pe internet cele mai frumoase/sugestive articole vestimentare pentru ea si le veti combina in tinuta perfecta. 
Alaturi de pozele cu articolele vestimentare veti adauga si parerea voastra despre tinuta.

Pentru a va inscrie in concurs, trimiteti raspunsul la thn.contact@gmail.com.
Concursul se desfasoara in perioada 24 mai - 31 mai 12 iunie 2010. Desemnarea castigatorilor se va face pe data de 1  13 iunie 2010.



Nu dezvaluim nimic in legatura cu premiile si numarul de castigatori. Totul este SURPRIZA. In plus, nu vor fi anumite criterii de jurizare. Poate tinuta cea mai potrivita, nepotrivita, funny sau surprinzatoare va fi recompensata. Nu dezvaluim prea multe. Voi sunteti stilistii.

Nu va lasati dominata de Alice Cullen , ci dominati-o voi pe ea!
Multumim noului sponsor!



Regulament:
  1. La concurs participa persoanele domiciliate in Romania.
  2. Nu exista limita de varsta.
  3. Raspunsurile vor fi trimise pana pe data de 31 mai 2010 13 iunie 2010, ora 23:59 minute. Niciun raspuns sosit dupa nu va fi luat in considerare.
  4. In e-mail trebuie mentionat un nickname pentru a va identifica mai simplu. 
Mult succes!

7 comentarii:

Deea spunea...

frumos concurs! :)

DancingVampire spunea...

wow!
deja e total diferit...
trebuie sa ma pun pe treaba...
bravo, ella!

**Roxana** spunea...

super concursul !!! adica ne va pune mintea la contributie serios!!! foarte foarte buna ideea chiar!!

Anonim spunea...

NU CA AR FI FOST VREODATA VREUN CRITERIU DE JURIZARE LA CONCURSURILE DE PE BLOGUL ASTA.SI DACA AU FOST,ORI NU S-A TINUT CONT DE ELE,ORI NU ERAU CELE MAI POTRIVITE.

lucy spunea...

suuuper!!!
ink un concurs alice fashion!!!il ador:X:X
ella esti geniala!!!!
o intrebare: putem sa ii facem mai multe tinute sau doar una?:D

elena spunea...

una :D

**Roxana** spunea...

wow chiar ma bucur...dar ma si intristeaza...stiu ca proasta stiu ca atunci va fi vacanta si voi fi terminat scoala,ma despart de clasa mea...doamne ce minte mai am si eu...dar chiar e bine ca s-a prelungit asa am timp sa ma mai gandesc

Chat

Create a Meebo Chat Room