duminică, 23 mai 2010

Portia de Fic'uri

Hey! Deci in sfarsit simt ca vine vara! La mine deja nu mai ploua si e soare, iar greva sa vina odata!!!Continuam cu... fic-urile. Astept alte fan ficuri noi + continuari la adresa de mail: ladyjoanne21@gmail.com

CONTINUARI:
~Ramona si Alexya au terminat capitolul 19 din fic'ul "Dincolo de orizont" -aici
~Ramona a terminat si ultimul capitol din "Emma's story" -aici
~BB a terminat de tradus cap 21 din "El sueno de Crepusculo"-aici
~Tot ea(BB) a terminat de scris capitolul 3 din "Love Sacrifices"-aici
~Mikyutza a tradus capitolul 6 si 7 din "Bella's begining" -aici

~Tot Mikyutza a scris partea a 3-a din capitolul 12, fic'ul "Dance for Life" -aici
~DD a terminat de scris capitolul 3 din "Umbrele Trecutului"-aici
~Alexa postat si partea a 2a din capitolul 20 al fan fic'ului "O alta viata" -aici
~Marina a scris capitolul 7 din "Doua iubiri" -aici


NOI:

~Ramona a inceput sa scrie un nou fic, pe nume "Strigat rebel" -aici
Rezumat:Bella este o rockerita rebela, care nu tine cont de reguli si nu asculta de nimeni. Edward era un tip prietenos si amuzant, insa dupa vacanta de vara el se intoarce schimbat, devine retras si nu mai vorbeste aproape cu nimeni. Bella nu este genul careia sa ii pese cu adevarat de cineva si nu a fost niciodata mai mult decat amica cu Edward, dar este curioasa totusi ce s-a intamplat cu el. Va reusi ea sa afle secretul socant ce sta in spatele schimbarii radicale a colegului ei?
-----------------------------------------------

~Tot Ramona a inceput sa scrie un fic pe nume "Printre umbre" -aici primul capitol
Rezumat: Stefan o iubeste pe Elena pentru ceea ce este, insa Damon o iubeste pentru ca ii seamana lui Katherine. Elena este prinsa la mijloc, intre iubirea lui Stefan si prietenia lui Damon.
Cu toate ca are un suflet bun, in Stefan se trezesc cele mai animalice instincte atunci cand este vorba despre protectia Elenei. El este hotarat sa lupte pana la moarte cu fratele sau, Damon, daca va fi necesar.
In acest triunghi amoros intra si Bonnie, prietena Elenei, care a jurat sa ii ucida pe fratii Salvatore daca va mai fi varsat sange nevinovat din cauza lor. Ea este cu ochii in patru. Oare ce va face cand va descoperi noi victime ale vampirilor in oras? Il va crede ea pe Stefan ca nu el sau Damon sunt vinovati?Si atunci, cine este vinovatul?
-------------------------------------------------
~Mikyutza a inceput un nou fan fic pe nume "Prezenta Singuratatii" -aici
Rezumat: Viata si aventurile Nalei iau o intorsatura periculoasa inca din ziua ei de aniversare a 17 anisori.Cei pe care ii cosidera prieteni se intorc in potriva ei,iar dusmanii declarati ii devin,in mod ciudat,aliati.Tocmai cand pare ca lucrurile nu pot fi mai rele de atat,incep sa moara oameni cunoscuti ei. Ea nu crede in miturile pe care le-a auzit candva. Si nici nu vrea sa se schimbe. Dar cu totii stim ca timpul are propriul fel de a aranja lucrurile si viata nu iarta pe nimeni... Toti trebuie sa gustam din lucrurile rele, pentru ca sa putem sa ne bucuram din plin de cele bune.Curand,Nala v’a afla ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi…
-----------------------------------------------------
~Cezi a inceput sa scrie fan ficul "Suprematie" -aici primele 14 capitole
Rezumat: Au trecut 7 ani de la nasterea lui Reneesme, 7 ani in care familia Cullen a trait intr-o fericire umbrita de amenintarea Volturilor care le-a cautat nod in papura pentru a putea scapa de ei, nefiind capabili sa ierte acea confruntare pierduta pe buna dreptate. Butoiul cu pulbere explodeaza in momentul in care claunului lui Carlisle i se alatura Didyme, sora lui Aro demult disparuta pe care acesta crede ca o omorat-o atunci cand a descoperit ca propria sora era pe cale sa "il tradeze".Confruntarea este iminenta. Dar oare cine o sa castige mai ales acum cand fortele sunt egale, datorita faptului ca si Charlie devine un vampir cu un super-talent?
----------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room