vineri, 14 august 2009

Din ziarele de scandal...romanesti!

Hmm.......mai rar intalnesti stiri cu vedetele New Moon in ziarele de scandal romanesti, precum CANCAN. Pe site-ul lor este un articol ...ceva de genul, o noua dovada ca Rob si Kris sunt impreuna.
Robert Pattinson nu se uita la bani cand vine vorba de femeia de care este indragostit. Actorul incearca sa o impresioneze pe cea cu care joaca in seria "Twilight" si ii cumpara acesteia tot felul de cadouri.
Interpretul lui Edward Cullen stie ca lui Kristen Stewart ii place Beatles asa ca i-a cumparat pana acum noii sale cuceriri o fotografie alb-negru cu celebra formatie britanica, pe care a platit nu mai putin de 300 de dolari, dar si un tricou cu poza acestora de 400 de dolari.

"De fiecare data cand iese in oras cauta lucruri vintage, despre care stie ca ii plac lui Kristen. Mi-a marturisit odata ca ei doi isi trimit zilnic sute de mesaje", a povestit un prieten al actorului.

Un comentariu:

Mery spunea...

oARE O FI adevarat?cine stie..dar nu cred k rob este asa darnic..dar nu strik sai dea cadouri...poate il va accepta:X:X:X

Chat

Create a Meebo Chat Room