vineri, 24 decembrie 2010

Interviu Jordelle

Brittany Hackett de pe saltlakemagazine.com a intervievat-o pe Bree a noastra, deci iata noi raspunsuri plus o fotografie noua cu Jordelle.

BH: Cum s-a schimbat viata ta de la Eclipse?

JF: Ei bine, viaţa mea s-a schimbat un pic dar în mai multe moduri rămâne aceeaşi. Sunt încă o fată normală, care se bucură de petrecerea timpului cu prietenii, fac lucruri normale. Dar, vreau sa spun, nu aş fi aici dacă nu ar fi fost Twilight. Am făcut toate aceste convenţii, unde ma intalnesc cu multi fani. E distractiv.

BH: Ai un moment memorabil în Eclipse?

JF: Ei bine, eu sincer cred ca tot filmul a fost foarte memorabil. De fapt, mi-am petrecut ziua de nastere pe platourile de filmare, aşa că a fost foarte bine.

BH: Ai avut tort?
JF: Da, într-adevăr. Am avut un tort de ziua de nastere pe platourile de filmare. Şi vreau să spun, acest lucru este, în principiu visul fiecarei faete, o petrecere de ziua ei pe platourile de filmare Twilight. Am fost atât de fericita să fac asta. A fost distractiv.


BH: Cum a fost sa lucrezi cu Jeff Bridges şi Tideland Terry Gilliam?
JF: Oh, a fost fantastic. M-am distrat în Tideland. Fost o lungă perioadă de timp de fapt, aveam 9 ani, atunci când am făcut-o. Am implinit 10 ani in timpul filmarilor.


BH: Ti-ai petrecut majoritatea aniversarilor pe platourile de filmare?
JF: De fapt, da.


BH: Asta trebuie să fie dificil. Esti prea departe de familia ta, asa-i?
JF: Ei bine, mama mea vine întotdeauna cu mine. Pentru că trebuie sa am un părinte sau tutore pe perioada filmarilor, deci va trebui să vină cu mine, oricum. Nu sunt niciodată complet singura. Mai ales cand aveam 9 ani si am fost filmare in Tideland. Nu am putut lăsa lucrurile acolo, stând într-o cameră de hotel şi să ceară ceva pentru serviciul de telefonie.

BH: Ai avut vreodata vreun dezechilibru cu scoala, filmarile si toate activitatile astea?
JF: Este foarte dificil, dar pot. Invat acasa, este un curriculum online. Şi când eu sunt pe platourile de filmare trebuie să amun tutore în orice moment. Asa prevede legea. Astfel, cel puţin atunci când am filmare am un tutore şi pot continua cu studiile mele, chiar şi atunci când eu sunt pe platouri. Dar poate fi foarte dificil să facem ambele lucruri şi poate fi dificil sa gasesti timp pentru alte lucruri.

BH: Ce îţi place să faci pentru a te distra?
JK: Imi place sa citesc. Sunt complet dependenta de cărţi. Si-mi place să pictez.


JK: Imi place Harry Potter. Înainte, am vrut să fiu britanica, sa joc în Harry Potter. Din păcate, nu sunt.

BH: Imi place Harry Potter. Deci, ce fel de roluri ai vrea pe viitor?
Ia lucrurile aşa cum au venit şi ia ceea ce poti. Nu trebuie să faci orice lucru mic care vine la tine. Dar niciodată nu ştiu ce să fac în viitor. Trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce rol vine la mine. Am tendinţa de a face o mulţime de filme horror, care este foarte bun pentru ca le iubesc. Dar ar fi bine sa fac ceva diferit.


BH: Crezi că va fi un film scurt "A doua viaţă a lui Bree Tanner"?
JF: Sincer, nu ştiu dacă va fi sau nu. Nu sunt sigura de ce se va întâmpla. Este o posibilitate.

BH: Vrei sa le transmiti ceva fanilor?
JF: Mi-ar face placere. Am fani atât de multi si dedicati si sunt atât de uimitori. Îmi place că sunt atât de pasionati. Si eu va iubesc pe toti.

Traducere de pe Brand heroin.

Un comentariu:

Gossip Girl Twilght spunea...

http://gossip-of-twilight-world.blogspot.com Aceeasi GGT, o alta abordare a barfei.

Chat

Create a Meebo Chat Room