sâmbătă, 23 ianuarie 2010

FAN FIC

Buna tuturor! Azi s-au intampalt multe, crezand ca ma voi putea dezlipi de PC si voi face niste teme, insa nu am reusit. In primul rand Iony ni s-a alaturat :X si am primit-o cu bratele deschise in familia noastra, desi era deja in ea de mult timp. Acum e oficial. Joi de ziua mea sora mi-a adus de la biblioteca cartea Zori de Zi, iar saptamana asta ma ocup de ea :X(sper doar sa am timp). Acum sa trecem la fan-fic'uri.

CONTINUARI:
~Adina a terminat capitolele 14, 15, 16 si 17 din "Lumi Paralele" -aici
~Angeladry a terminat capitolul 20 din "Impenetrable tot Pain" -aici
~Raluca Ioana a termiant si ea capitolele 5 si 6 din "Love Beat" -aici
Tot ea a terminat si partea a 2-a din capitolul 14 si capitolul 15 din" The Real Story" -aici
~DD a terminat de tardus capitolul 30 din "Bienvenido a mi cuerpo"-aici gasiti toate capitolele
~Julymarie a terminat capitolul 13 din "Love Story" - aici

FIC'URI NOI:
~DD traduce fic'ul "Vindecand Ranile Sale"-aici primele 10 capitole
Rezumat:“Bella niciodata nu a sarit de pe stanca, defapt s-a casatorit cu Mike Newton. Patru ani mai traziu, se “trezeste” prinsa intr-o relatie abuziva, fara nicio scapare. Ce se va intampla cand Edward se va intoarce la ea? Va putea sa o salveze? Ii va permite Bella acest lucru?”
---------------------------------------

~Liliana traduce un fan fic pe nume "Echo" - aici puteti gasi 9 capitole.
Descriere: Actiunea are loc dupa "New Moon". Bella are un accident de motocicleta si isi pierde memoria, iar Edward decide sa ii mai dea inca o sansa la umanitate. Ceva este diferit acum, el nu mai pleaca din Forks ci ramane in preajma ei, asigurandu-i protectie.
---------------------------------------

~Bibby~Ellen a inceput si ea un fic cu numele "Memories" -aici gasiti 6 capitole.
Pe scurt:este vorba despre cea mai frumoasa si sincera prietenie.Aici,Bella Si Edward nu formeaza un cuplu,ci sunt cei mai buni prieteni.
Bella asteapta cu nerabdare revederea cu cei doi prieteni ai ei,Alice si Edward.Dar va fi putin dezamagita..Ea va incerca sa-l schimbe pe Edward,facandu-l sa priveasca in trecut la clipele frumoase,sa priveasca adanc in AMINTIRI>>de unde si titlul “Memories”.
Pana la urma,el se va baza din ce in ce mai mult pe prietenia lor stransa.Stransa pentru ca Bella nu o lasa in aer,ci inerca sa-l readuca cu picioarele pe Pamant;chiar daca Edward se va indoi de unele lucruri si va ezita sa converseze.
Intr-un final aceasta prietenie va lua o intorsatura radicala…Veti vedea voi.
--------------------------------------
~Alexya scrie fic-ul " Speranta Neasteptata" -aici il gasiti
Rezumat: Ce ai simtii daca persoana iubita nu ti-ar fi fost destinata tie? Ai mai avea vreo speranta sau te-ai ineca intr-un infinit dureros , uitat de zambete si de iubire?In acest fan fic este vorba despre pierderea iubirei lui Edward, pierderea Bellei.
--------------------------------------

~Claudiu scrie fan ficul "Primul Apus De Soare" -de aici puteti downloada primele 6 capitole.
Rezumat: Intr-un oras numit Bistrita,nu se intampla mare lucru.Asta pana cand un baiat pe nume Claudiu se muta,cunoscandu-le pe Stefi si pe Ale,dar in special pe nebunatica Alice.Desi ea nu este ceea ce pare,se indrogostesc unul de altul,iar adevarul nu le sta impotriva.Dar ce se intampla atunci cand apar si alti vampiri?Va rezista dragostea lor?
--------------------------------------

~Valeria scrie 2 fan ficuri. Primul se numeste "Misiune Imposibila" pana in prezent a scris 12 capitole pe care le puteti citi aici.
Descriere:Mordred, ultimul descendent vampir al familiei regale, este hotărît să obțină ceea ce credea el că i se cuvine – conducerea Pămîntului.
Știa că USA (universal security agency) îi va sta în cale, de aceea, a hotărît să elimine unul cîte unul toți agenții. Într-una din ambuscade a căzut și Isabella Swan (cea mai bună agentă a USA) și sora sa Eliza. Eliza moare, însă Isabella reușește să scape… Ce va face ea după aceea? Își va răzbuna sora? Va reuși să-l oprească pe Mordred?

~Celalat fan fic se numeste "Diamond" si a scris doar 4 capitole din el- aici le gasiti
Rezumat:Isabella Swan duce o viaţă mizerabilă. Însă totul se schimbă într-o zi cînd primeşte o scrisoare prin care este anunţată că este singura moştenitoare a mătuşii sale decedate – Cassandra Swan. Bella se mută în conacul care intra în moştenire, dar ce se întîmplă dacă descoperă că nu este un simplu conac ci un portal spre o altă lume?
----------------------------------------

~Catalina scrie fan ficul "Vacanta de vis"- aici il gasiti
Descriere:Este un fanfic despre o fata care ajunge isi face vacanta pe o minunata insula si ajunge sa se intalneasca cu barbatul perfect (aparent!) , asta daca vor putea trece peste piedicile puse in cale de soarta.
_____________________________
Daca mai aveti fan fic'uri trimitetile pe adresa de gmail: Ladyjoanne21@gmail.com, http://twilight-hot-news.blogspot.com/ella.hp.team@gmail.com sau ionica.s@gmail.com. Sper sa nu fi uitat nimic! Spor la citit! :X
-----------------------------------------------------------------
Later edit [[Ella]]: In primul rand vreau sa le anunt pe fetele care mi-au trimis fanficurile sa nu isi faca griji, deoarece le-am primit si le-am pus separat.

Andreea2 a terminat de tradus prima parte din capitolul 4 din New Moon EPOV. Click aici.
Krisz a terminat partea aa din capitolul 28 din ficul "Hazard Games". Acum capitolul il gasiti complet aici.
Mmonik a terminat capitolul 22 din ficul "Forever and always". Click aici.
Dark a scris si ea un fic-aici il gasiti si se numeste "When love dies"
Rezumat: Am crezut ca viata e perfecta cu el,dar m-am inselat…Onoua iubire imi aprinde inima si nu stiu pe care sa il aleg. Mi-a iesit incalea doua suflete fara scapare! Iubirea mea dintai-Edward si soarelemeu-Jacob.
Stiam dinainte sa se intoarca Edward inapoi ca ceva se schimbase…cea cesimteam pentru Jacob era mai mult decat o iubire frateasca,dar nu vroiam sacred ca este posibil sa fiu indragostita de doua persoane in acelasi timp.Douapersoane care sunt total diferite si ca personalitati,dar si ca…Edward este unvampir,iar Jacob un varcolac,dar el e uman.
Viata se poate schimba...iubirea ne poate atinge o data, dar ne poate si parasi
Ochii ce erau plini de dragoste acum ma privesc cudurere…durere pentru un raspuns pe care nu il pot da.
Nu stiu pe cine sa aleg!

2 comentarii:

◤◤ Vampy © spunea...

Joanne, si eu m-am apucat de recitit BD saptamana asta, cred ca o sa o parcurgem cam in acelasi timp. Asa ca te ast la discutii la cald :p Tocmai am terminat iar Eclipse, cartea mea favorita din serie.

*Ioana spunea...

:)) ok colega :>

Chat

Create a Meebo Chat Room