sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Robert Pattinson, de la vampir la omul peşterii

O persoana superficiala, din punctul meu de vedere, a publicat un articol in presa romana despre noua infatisare a lui Robert Pattinson. Se pare ca pentru unele persoane nu conteaza gestul nobil pe care l-a facut actorul, ci felul in care arata "podoaba sa faciala".
"De parcă avea nevoie de un look mai masculin… Robert Pattinson şi-a lăsat barbă şi nu pot să nu mă gândesc că ori i-a fost lene să se radă ori vrea doar să treacă ignonito. De parcă o barbă l-ar putea camufla… Nu poate, n-are cum. Come on, totuşi este vorba de Robert Pattinson. Băiatul acesta nu are nicio şansă se ascundă, din contră cu o astfel de podoabă facială atrage şi mai multe priviri, dintre cele mai confuze. Mai este şi varianta că barba ar fi trendy cică… Oare?"


Din cate am citit eu in presa straina, Robert si-a lasat barba in semn de solidaritate pentru victimele din Haiti, precum au facut si multe alte vedete, inclusiv Brad Pitt.
In plus, unele voci din presa speculeaza ca barba ii este necesara lui Rob pentru urmatorul film in care va juca, "Bel Ami".

Sursa

4 comentarii:

Gya spunea...

cum ai spus si tu Iony..oameni superficiali pe care mai intai i-a atras fizicul lui rob nu mesajul.noi il iubim oricum,nu?

◤◤ Vampy © spunea...

il ador!!! si acum ne dovedeste inca odata ca are un suflet mare

Anonim spunea...

barba e doar pentru film (nu sunt doar speculatii)
asa ca nu e vorba nici de sufletul lui mare, nici de neglijenta, ci doar e intr-un fel sau altul necesar. ;)

Anonim spunea...

necesara* (barba)

Chat

Create a Meebo Chat Room