vineri, 22 ianuarie 2010

Lupta intre vampirii marilor ecrane: Ethan Hawke vs. Robert Pattinson

Vampirii sunt in furie zilele acestea, dar care musca cel mai bine?
Revista OK! a discutat cu Ethan Hawke si cu producatorii si regizorii filmului "Daybreakers" la premiera care a avut loc noaptea trecuta, si a aflat ca, atunci cand vine vorba de vampiri, ei cred ca sunt in partea de sus - chiar si in fata "Twilight-ului" al marelui si puternicului Robert Pattinson!

Din moment ce Edward Cullen al lui Robert o ucide pe Bella, metaforic vorbind, cu dragoste, iar personajul lui Ethan este mai mult genul "musca-le si lasa-le", producatorii "Daybreakers", Sean Furst si Bryan Furst, spun pentru OK! ca Ethan este in mod clar mai mult un "cuceritor".
"Cred ca numarul de victime facute de Ethan este o cu siguranta, probabil, mult mai mare", a spus Bryan.
Regizorii Speirig Peter si Michael Speirig au incredere in abilitatile lui Ethan de bataus, chiar si asupra miscarilor rapide ca un fulger ale lui Rob si asupra muscaturii sale mortale.
"Acesta este un raspuns destul de usor", a spus Peter pentru OK! "Cred ca Ethan ar putea sa faca asta [sa-l invinga pe Edward] cu cele doua maini la spate si legat la ochi. Acesta este un film despre realitatea vampirismului si nu varianta mai moale, mai blanda. Vampirii sunt imorali. Sunt intunecati, sunt infricosatori, si asa sunt si vampiri nostrii."


Dar Rob are tineretea sa, precum a subliniat Ethan atunci cand a fost intrebat cum el si R-Pattz pot fi comparati pe ecran.
"Oh, nu am nicio idee! As putea fi tatal sau...", a declarat Ethan pentru OK!.
sursa: aici

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room