sâmbătă, 12 decembrie 2009

I g2g..


Dupa cum v'am mai spus, saptamana viitoare nu voi intra pe blog..plec intr'o tabara la chimie si nu voi avea acces la internet..blogul va fi pe maini bune, cum a fost si pana am venit eu..si cred ca voi lua o pauza cu activitatea mea pe blog~probabil voi incepe din nou de la anul..voi vedea..pana atunci, sarbatori fericite si un an plin de bucurii..Hugs!! >:D<

8 comentarii:

elena spunea...

vaaaai
ce faci maaaah?:|

Nessie Black spunea...

deci, sincer BRAVOOOO sunteti buni. comentatorilor, vreau sa va felicit. de mine, daca pleaca sandra, faceti bors ca nu ma mai intereseaza. sunteti niste idioti!!!!!!! numai un lucru ascultati--ati pierdut o bunatate de fata. si veti simti ca tineati la ea abia acum, k nu mai e si a plecat. chiar sunteti buni. faceti ce vreti. de azi inainte nu ma mai intereseaza. Ceao!!!!!

Nessieჯ spunea...

Sandra nu pleaca nicaieri!!!!

Pleaca doar intr-o tabara de chimie cu mine o saptamana si apoi cred ca vrea sa-si petreaca vacanta linistita cu familia si prietenii!!

Poate pleaca si ea undeva, dar nu se gandeste sa renunte!!!

Asa ca stati linistiti ca nu paraseste blogul!!!Nu e stilul ei!!!:P:P:P

:))))

Nessie Black spunea...

nu pleaca de tot....dar ii vom simti lipsa :(:(:(:(:(:(:(

idioti comentatori!!!!!

Nessieჯ spunea...

toti comentatorii si anonimii se trezesc si isi baga si ei coada unde nu trebuie!!! daca nu le convine sa nu mai viziteze acest blog :P:P..nu ar fi o mare pierdere ;))

:))))

Anonim spunea...

sandra, iti respectam decizia....desi e najpa asa si o sa ne fie dor de tine...:(

Nessie Black spunea...

deci, o sa se intoarca.....da dupa ceva timp :(((

AliCe CuLLen spunea...

si sandra, trebuie sa te intorci....esti sufletul acestui blog, tu ii dai viata zi de zi prin postarile tale. lasa cretinii sa moara de invidie si nu le da satisfactie....desi ce tiau spus merita aplauze. sunt doar invidiosi. si tu nu trebuie sa le satisfaci starea asta. nu merita. Intoarcete la noi, te rugam......

Chat

Create a Meebo Chat Room