joi, 10 decembrie 2009

Eclipse~Format IMAX


IMAX Corporation si Summit Entertainment au anuntat azi ca The Twilight Saga:Eclipse va fi lansat si in varianta IMAX(R) simultan cu premiera in format “clasic” din 30 iunie 2010.
Cel de-al treilea film al francizei, regizat de David Slade (30 Days of Night, Hard Candy), cu Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner in rolurile principale, va trece printr-un proces de recalibrare digitala prin intermediul tehnologiei IMAX DMR(R), astfel ca fanii universului creat de Stephanie Meyer vor putea savura unEclipse cu o calitate perfecta a imaginii, cu un sistem audio ultra-sofisticat, totul rulat in salile special concepute pentru a crea impresia inconfundabila de imersiune in film.
"Fanii Twilight vor avea o cu totul alta experienta cu acest urmator film al francizei. Calitatea superioara a imaginii si a sunetului ii vor transpune complet in universul filmului", a spus Richie Fay, presedintele departamentului de Distributie Locala a companiei Summit Entertainment. "Aceasta lansare in varianta IMAX ne va plasa in lista celor mai asteptate evenimente cinematografice ale lui 2010; suntem foarte incantati de colaborarea cu IMAX Corporation, si vrem sa livram retelei de cinematografe IMAX un film de toata frumusetea."
__________
Sursa

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room