joi, 10 decembrie 2009

Interviu cu Kristen Stewart


Despre Chris Weitz - "Chris a facut ceva diferit de orice regizor cu care eu am mai lucrat. El a facut o programa analitica a ceea ce trebuia noi sa achizitionam si cum o sa faca el lucrurile mai usoare pentru toata lumea, un fel de introducere a cum ii place lui sa lucreze. Nu doar ne-a prezentat ideea colaborarii dar ne-a spus " Va rog, toata lumea, iubiti, investiti sai munciti din greu." A fost incurajator. Filmul a avut aspecte tehnice, oo parea foarte rau ca mare parte din film va fi CGI si noi trebuia sa reactionam doar dupa scenriu. El ne atentiona mereu la ce anume trebuia sa reactionam si nu ne lasa pana nu dadeam totul din noi si era greu pentru ca nu vedeam nimic dar trebuia sa am acea reactie. A fost o fuga continua a modului in care planuise el sa faca filmul. Majoritatea regizorilor iti spun ca e treaba ta sa reactionezi, pentru asta esti platit."
Despre Victoria - "A fost foarte bine sa lucrezi cu Bryce Dallas Howard, este inspaimantatoare. E si ciudat de dulce asa ca e cam aiurea sa o vezi schimbandu-si figura. Victoria, pentru Bella este o frica continua, chiar si atunci cand ea nu e prin preajma, Bella se teme ca se va intoarce. Bryce e o actrita excelenta si e usor sa te sperii de ea."
Despre tabloide - "Acum nu ma mai deranjeaza tabloidele, toate zvonurile sunt false pentru mine. Chiar si inainte sa fac parte din showbizz, odata ce am devenit un fel de star al lor e doar un spctacol ridicol. Cu un realism fals, ca si o telenovela care pare reala, dar nu esti asa de sigur de asta. Nu ma deranjeaza si nu iau nimic personal."
___________
Sursa~ Twifans Romania

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room