luni, 1 noiembrie 2010

Fan Fic

Scuzatimi intarzierea cu rubrica de fic'uri insa doream sa mai astept putin pentru ca sunt putine ficuri, insa am asteptat si tot nu am primit si am decis sa pun rubrica acum. Daca aveti ficuri noi sau continuari, va astept ficurile pe adresa de mail LadyJoanne21@gmail.com

CONTINUARI:

~Alexa si Klauss 3 au terminat de tradus cap 5-14 din Spechless
~Krisz a scris capitolele 8 si 9 din Taming Games
~Deea005 a terminat de scris cap 3 din I don't care
~Marina a terminat cap 19 din Doua Iubiri

FAN FIC NOU:

~Adia scrie fan ficul "Foc si Gheata" -aici 9 capitole

Rezumat:

"Dragostea şi ura pot fi două sentimente rivale, dar în acelaşi timp apropiate. Nu poţi să iubeşti fără să urăşti şi invers. Când însă lumea din jurul tău se destramă şi toţi cei pe care-i credeai cândva prieteni îţi întorc spatele, nu poţi decât să accepţi totul şi să te supui. Durerea te chinuie, remuşcările la fel, dar sunt singurele lucruri care nu te-au abandonat, care au rămas în viaţa ta. Singurii tăi tovarăşi.

Dar poate oare iubirea să schimbe totul?

Diana nu a crezut niciodată că viaţa ei va lua o întorsătură atât de dureroasă, dar când mama ei a murit, totul s-a schimbat. Fericirea i-a părăsit chipul şi familia ei a ajuns un dezastru. Fratele ei mai mare a plecat la facultate în străinătate, ea fiind cea care trebuia să aibă grijă de sora ei mai mică şi de tatăl ei care se îngropa în fiecare zi în munca de la spital. Prietenii i-au întors spatele, Amalia fiind singura persoană care o mai băga în seamă din când în când.

A rămas singură şi a început să se obişnuiască cu acest lucru, deşi o durea îngrozitor.

Alex este fiul primarului şi cel mai popular băiat din liceu. Toată lumea vrea să-l cunoască, să-i fie prieten, dar el preferă să le întoarcă spatele, sătul de toată atenţia pe care o primeşte. Joseph este unul dintre prietenii săi cei mai buni, scânteia care aprindea majoritatea incendiilor din orăşel. Alex ascunde multe lucruri de tatăl său, ştiind că ar avea grave probleme dacă ar spune tot adevărul.

Când un nou profesor apare la liceu şi observă comportamentul celorlalţi faţă de Diana, hotărăşte să o ajute şi să o scoată la suprafaţă. Numai că acest ajutor îi apropie pe Diana şi Alex mai mult decât ar trebui.

Mai mult chiar decât ar îngădui şi familiile lor."

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room