luni, 1 noiembrie 2010

CONCURS!!!

Hey! De data aceasta nu noi suntem organizatorii, ci Claudiu de pe blogul CartiAlese care m-a rugat sa postez concursul pe blogul THN, pentru a avea mai multi participanti.

Concursul se desfasoara in perioada 26 oct - 5 nov. Deci mai aveti cateva zile pentru a va putea inscrie.




Image and video hosting by TinyPic

Editura Leda va ofera doua volume din seriile: Sange albastru si Vampirii din MorganVille!

Ca sa castigati trebuie sa lasati un comentariu, in care sa spui de ce iti place Editura Leda, care este cartea ta preferata si de ce?
Cel mai bun raspuns castiga o carte ( Casa de sticla/Sange Albastru)

Vor fi doar 2 castigatori!
 
Sange Albastru

de Melissa de la Cruz

Vampirii s-au asimilat rapid în Lumea Nouă. Au câştigat puteri, averi şi influenţe uriaşe, devenind elita Noii Lumi – faimoşii “Sânge Albastru” ai societăţii americane. Ei au jurat că statutul lor de nemuritori va rămâne un secret păstrat cu sfinţenie. Şi au păstrat acest secret vreme de secole.
Dar acum, în high-life-ul fascinantului New York, frânturi de adevăr au început să iasă la iveală. Schuyler Van Alen este elevă la o şcoală particulară de elită. Brusc, când împlineşte cincisprezece ani, pe braţe începe să îi apară un ciudat mozaic de vene albastre. Pofte nestăpânite care o fac să jinduiască la carne crudă pun stăpânire pe ea şi tot mai des are flashbackuri cu scene ce vin din timpuri străvechi. Apoi o colegă de şcoală este descoperită moartă… un trup secătuit de sânge. Schuyler nu mai ştie ce să creadă. Legendele cu vampiri să fie oare adevărate…?

Încărcată de folclor vampiresc şi plasată în lumea plină de glamour a celor tineri, bogaţi şi puternici din inima New Yorkului, Sânge Albastru deschide o nouă serie ce aşteaptă să fie devorată de fani!


Casa de Sticla
de Rachel Caine

Morganvilleun oraş care mi s-a părut cumva familiar. Unde am mai întâlnit aşa ceva? Un oraş în care domnea liniştea, ordinea şi disciplina. Şi curăţenia! Intr-un fel. Nu vedeai un afiş lipit pe stâlpi, nu vedeai cerşetori. Oamenii nu prea umblau pe străzi decât pentru cumpărăturile strict necesare, grăbiţi, tăcuţi şi fără să se uite la cei care treceau pe lângă ei, fie pe jos, fie cu maşina – şi mai ales când aceasta era o limuzină neagră, cu geamuri fumurii, în care era câte unul dintre EI – şi, oricum, nu după o anumită oră, când se dădea stingerea, iar lumina de pe străzi era ca şi inexistentă… Un oraş în care oamenii legii (indiferent cum se vor fi numit) vegheau destul de (inter)activ ca lumea să respecte ordinea şi disciplina şi, în mod vădit, lucrau pentru EI. Ţineau evidenţa strictă a tuturor celor din oraş - străinii erau dubioşi şi trebuiau supravegheaţi îndeaproape -, din fiecare casă, şi verificau ca să se asigure că toată lumea „se face utilă” comunităţii şi nu creează probleme. Cei care „creau probleme” dispăreau pur şi simplu. Iar despre cei dispăruţi nimeni nu mai auzea nimic, şi nici nu se mai vorbea. Puteai să pleci sau să fugi, dar „afară” trebuia să uiţi cu totul de Morganville şi chiar uitai, spre binele tău, fiindcă altfel o sfârşeai rău. Totul se desfăşura cu îngăduinţa şi conform celor stabilite de EI. Albul era alb şi negrul era negru, sau invers, în funcţie de cum hotărau EI. Dacă stăteai în banca ta, îţi luai serviciu, îţi întemeiai o familie, făceai copii şi-ţi vedeai de treburi (punându-ţi ochelari de cal) beneficiai de „protecţia” LOR. Ah, şi uitasem: un oraş în care exista un singur post de televiziune.
O atmosferă de teroare surdă, un bun cadru pentru un thriller fantastic, nu?

-----------------------------------------------------
 Eh... eu va doresc succes tuturor!

Un comentariu:

LadyBug spunea...

Cartile mi se par amandoua incredibil de interesante si iubesc cartile de genul asta deoarece viata mea este una foarte monotona si plictisitoare si singurele momente in care ma pot desprinde de realitate sunt acelea in care citesc cartile mele preferate. Imi doresc aceste carti deoarece parintii mei nu-mi pot cumpara decat strictul necesare din cauza problemelor financiare, iar aceste carti li s-ar parea mai mult decat sigur neimportante...

Chat

Create a Meebo Chat Room