sâmbătă, 26 iunie 2010

Hot Biography - Taylor Lautner

Nume: Taylor Daniel Lautner
Data nasterii: 11 februarie 1992
Locul nasterii: Grand Rapids, Michigan, SUA.
Zodia: Varsator
Taylor Daniel Lautner nascut in 11 februarie 1992 este un actor american,care este cel mai bine cunoscut din filmele:The Adventures Of Sharkboy and Lavagirl in 3D si Twilight unde il joaca pe Jacob Black. A fost nascut in Grand Rapids, Michigan, fiul lui Deborah si Dan Lunter.

Taylor a studiat karatele de la sase ani ,antrenandu-se la Fabiano's Karate School in Holland Michigan.Urmatorul an a inceput sa castige turnee.A fost desori invitat sa se antreneze cu campionul mondial Mike Chad si mai apoi cand avea opt ani si-a reprezentat tara la World Karate Association unde a dovedit ca este cel mai bun castigand trei medalii de aur.


El a inceput sa joace in filme cand antrenorul sau l-a sfatuit sa mearga la audtitiile pentru Burger King in Los Angeles.Oricum a avut un mare succes si de aceea a decis sa continue cariera de actor.

In anul 2001 a aparut in filmul Shadow Fury.A avut roluri in serialele Summmerland,The Bernie Mac Show si My wife and Kids.In 2005 a avut un rol principal in filmul The Advenures Of Sharkboy and Lavagirl in 3D care i-a pus in valoare cunostintele lui de arte martiale.A inregistrat episoade din :What's New Scooby Doo. Poate cea mai mare realizare a sa este castigarea rolului lui Shark Boy,petrecand luni in Texas.

In anul 2008 ,Taylor a jucat in serialul My Own Worst Enemy care s-a anulat dupa noua episoade.Apoi a jucat rolul lui Jacob Black in Twilight,o adaptare dupa romanul lui Stephenie Meyer cu acelasi nume. Taylor are o sora mai mica pe nume Makena.In timpul liber ii place sa joace fotbal si baschet.

sursa: Twilight Saga.ro

8 comentarii:

Unknown spunea...

ce draguţ...are o surioară....ştie şi carate şi este un actor bun....îmi place Taylor....:D:D

Anne spunea...

cui nu i place?

*Ioana spunea...

iui i varsator ca si mn :X:X:X

Anonim spunea...

eu tot is varsatoare.
imi place cum il joaca pe jacob black.

Anonim spunea...

eu tot is varsatoare.
imi place cum il joaca pe jacob black.

Anonim spunea...

eu tot is varsatoare.
imi place cum il joaca pe jacob black.

Anonim spunea...

If we evaluate the concept of the word appreciate, installing relation to a romantic connection having an additional, although for a experience that is definitely engendered in case you have miltchmonkey an even better association on your own much too ( space ) or perhaps to be a feeling of better unity with the fam or even humanity ( blank ) the idea turns into even more clear that all everyone is looking to get in your everyday living is certainly like.

Anonim spunea...

[url=http://burberryfemmefr.org/]burberry homme[/url] qgqhx [url=http://chaussureslouboutinfr.com/]christian louboutin[/url] canct [url=http://abercrombiefrancebuy.org/]abercrombie paris[/url] oppdo [url=http://burberryfemmefr.org/]burberry[/url] spmvw

Chat

Create a Meebo Chat Room