joi, 24 iunie 2010

Kristen vrea "Zori de zi" in 3D

Actriţa care a devenit cunoscută datorită rolului pricipal din „Saga Amurg” a explicat, pentru MTV News, că ar vrea ca următoarele două filme din serie să conţină scene 3-D.  
Kristen Stewart (20 de ani) o interpretează pe Bella Swan în povestea cu vampiri inspirată de cărţile lui Stephenie Meyer, iar personajul ei devine vampir spre sfârşit.
http://photogallery.filmofilia.com/data/media/173/twilight_breaking_dawn_005.jpg„Probabil că fac ceva deplasat spunând asta, dar cred că ar fi uimitor (să existe scene 3-D).  Nimeni nu ştie cum se vede lumea prin ochii unui vampir. Ce-ar fi dacă Bella îşi deschide ochii şi vede această lume extraordinară?”.
Scenele în care Bella o naşte pe Renesmee, fiica ei şi a lui Edward (Robert Pattinson), ar trebui, însă, filmate normal, crede Kristen, care a primit cu entuziasm vestea că „Zori de zi”, ultimul roman al francizei, va fi ecranizat în două pelicule, nu una.  
„Nu am vrut să citesc scenariul când era un singur film. I-ar fi lipsit atât de multe, pentru că nu puteai înghesui totul într-o singură peliculă. Asta e părerea mea”, a explicat actriţa. 
Al treilea film din serie, „Eclipsa”, va fi lansat pe 2 iulie în România.

SURSA:Vampires Crib

2 comentarii:

*Ioana spunea...

da si mie miar placea sa fie 3D si sunt de parere ca poate peste 20 de ani toate filmele vor fi 3D

Alissu' spunea...

jake 3d :X :))
mda scena cu nasterea sunt si eu de parere ca ar trebi sa fie normala :&

Chat

Create a Meebo Chat Room