vineri, 25 iunie 2010

Q&A cu actorii din Twilight: Fanii Twilight nu prea il plac pe Justin Bieber

Jimmy Kimmel, realizatorul emisiunii ‘Jimmy Kimmel Live!’, a facut o editie speciala a show-ului sau, in care toti actorii din filmul ‘Eclipse’ au raspuns intrebarilor puse de fanii seriei Twilight.

Fanii ‘Twilight’ prezenti in public au respins ideea ca Justin Bieber sa joace in urmatorul film din serie.
O fata din public a intrebat daca vreunul din actori are ‘Bieber Fever’ (febra Bieber). Insa cand Jimmy Kimmel l-a propus pe Justin Bieber sa apara in urmatorul film din serie, publicul a reactionat cu huiduieli.

Cand Kimmel a observat ca fanii Twilight nu-l prea suporta pe Justin Bieber, el a facut o mica gluma vampireasca “SAU am putea sa-l omoram“. Apoi publicul a tipat in semn de aprobare.
Bieber inca nu a comentat nimic. Insa a publicat un mesaj pe contul lui de Twitter chiar in ziua in care emisiunea s-a difuzat: “Cand esti sustinut de cei mai tari fani din lume, ajungi sa zambesti. Multumesc.

Taylor Lautner a fost rugat sa-si arate pectoralii, Kristen Stewart a fost intrebata daca il place pe Robert cu sau fara machiaj si daca exista ceva din carte care a fost omis sa fie portretizat in film.
sursa: utv.ro

Un comentariu:

A. spunea...

vai cat ma enerveaza copilu' asta! s baga ca musca...:|
sa ramana la muzica si sa lase actoria ptr cei care s pricep;)
doar p el nu-l vedeam in twilight=))

Chat

Create a Meebo Chat Room