sâmbătă, 26 iunie 2010

10 Momente uimitoare de la premiera "Eclipse"

Popsugar a lansat un nou clasament, de această dată cu premiera Eclipse: 10 momente uimitoare de la premiera Eclipsa.

1. Cuplul de Aur:
Toti ochii erau indreptati pe Kristen Stewart si Robert Pattinson de indata ce au pasit pe covorul negru. Cei 2 au stat si cu fanii oferindu-le autografe si poze in fata camerelor de luat vederi. Chiar si atunci cand erau separati Rob ii arunca priviri la Kristen de cate ori putea.


2.Rob la afterparty:
Robert Pattinson într-adevăr părea relaxat noaptea trecută. El a strabatut tot covorul negru si a stat si salutat cat de multi fani a putut. Iar la AfterParty a stat impreuna cu Kris si a mancat aripioare de pui si a baut Stella Artois.



3. Kris e pentru toti fanii, chiar si pentru cei care i-au pictat fata:
Kristen a trebuit sa ia o scurta pauza de la covorul negru ca sa-si poata retusa machiajul. Asta dupa ce un fan a pictat-o accidental pe fata intre timp ce el incerca sa obtina un autograf. Ea a fost intr-o clipsa innapoi, aratand perfect!


4.Kris, Rob & Tay:
Cand vine vorba despre"Twilight" sunt niste profesionisti. Dar este distractiv sa vezi cat au crescut de la primul film.


5. Taylor isi incanta publicul intotdeauna:
Cei care sunt in Team Wolfpack castiga terenul vampirilor! Taylor e mereu amabil pe covorul rosu, iar la premiera "Eclipse" nu a fost nicio exceptie. El a vorbit despre cum a inceput totul cu Saga Twilight -inclusiv despre cererile de a-si scoate camasa- este o binecuvantare!


6. Breaking Dawn nu va evita sangele si sexul:
Scenarista Melissa Rosenberg ne-a asigurat ca in "Zori de Zi" vor fi incluse toate detaliile. "Fanii nu vor să se ascundă de sex, ei vor sa vada filmul asa cum e si in carte."

 7. Kellan cu iubita si prietena lui:
Kellan Lutz a fost inconjurat de cele mai apropiate si cele mai dragi persoane pe covorul negru. Kellan si prietena lui, AnnaLynne McCord , au fost prima data impreuna la un eveniment de mare amploare. Prietena lui zice ca daca ar fi sa aleaga intre Team Edward si Team Jacob, ea ar alege Team Emmet. Deasemenea Kellan a stat si cu prietena lui Ashley Greene si bineinteles si cu familia.



8. Pantofi la fel:
Dakota Fanning y Christian Serratos au ales aceeasi pereche de pantofi (Christian Louboutin) pentru a-i combina cu vestimentatia.
                                   

9. Peter Facinelli in elementul său:
Peter Facinelli a vizitat tabăra de oameni care au campat afară pentru premiera. El s-a distrat impreuna cu cateva persoane pe covorul negru, cumar fi sotia lui, Jennie Garth.


10. Vampiri sexy si noi:
Jodelle Ferland care o interpreteaza pe Bree Tanner in Eclipsa susţinută de sentimentele noastre, atunci când ne-a spus că Xavier Samuel are potenţialul de a fi urmatorul Robert Pattinson. Riley australianul sexy il interpreteaza pe vampirul Riley si este una din partile noastre favorite din "Eclipse".



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Traducere personala de pe BH.

3 comentarii:

miky spunea...

este vreun video cu faza aia cu kristen cand un fan a pictat-o pe fata?

*Ioana spunea...

inca nu an gasit dar si eu is curioasa sa shtiu cum a fost faza :))

Anne spunea...

i feel a chemistry

Chat

Create a Meebo Chat Room