sâmbătă, 26 iunie 2010

Interviu Ashley Greene


"Arati grozav, ca intotdeauna.
Multumesc. Este o rochie j Mendel. Imi place pentru ca este de vara. 
Te distrezi in domeniul asta al modei sau simti presiunea ca multa lume analizeaza ce porti acum?
Am ramas la distractie. Look`ul meu general este casual, dar stranse impreuna, trebuie sa ies pe covorul rosu si asa ca duc o viata dubla in domeniul modei. In aceasta seara ma "MMVA", voi purta Isaac Mizrahi. Este un ansalmblu metalic nebunesc si nu stiu cum voi reusi sa stau pe un scaun.
Astepti cu nerabdare "MMVA"?
Oh da. Toata lumea de acolo, am devenit prieteni cu timpul. De exemplu Jessica Szhor din "Gossip Girl" este aici si este o buna prietena de-a mea. Si Nina Dobrev din "The Vampire Diaries" este aici. Am fost cu totii aseara si am luat cina asa ca eu sunt in Rai.

Te-ai obisnuit sa faci fata multimii nebune?
Respir adanc. Este una dintre cele mai incantatoare lucruri despre asta. Exista glamour, stralucrire, dar cand iti vezi fanii care te sustin si ei sunt motivul pentru care faci bine tot, iar cand ii veni cat de incantati sunt si ei, am fluturi in stomac.
Care a fost cea mai urata experienta cu un fan?
A fost o femeie care m-a intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu sotul ei. Eu eram ceva de "Ummm, ok, o sa plec acum de langa tine." Intotdeauna consider ca e o nebunie ca fanii sa-mi trimita lucruri sau sa mi le daruiasca personal. Nu e nevoie sa-mi dati nimic, deja mi-ati daruit o cariera. Am un fan care mi-a facut un oracol incredibil. Era o intreaga documentatie a intregii mele cariere, lucru care este special sa-l primesti de la un fan. Mi-a placut foarte tare.

Am auzit ca inca nu ai vazut "Eclipsa".
Voi astepta. Vreau sa vad filmul la premiera. Asa ca vreau sa fiu acolo cu fanii, intotdeauna imi place sa le aud reactiile, daca personajul tau este lovit se chircesc si maraie, tipa cand apare Rob pe ecran asa ca ma amuz. Plus ca vreau sa il vad prima oara alaturi de prieteni si familie.
Cred ca iti va placea, a fost favoritul meu din toate cele trei. 
Multumesc! Asta e bine sa auzi. Pentru ca este si foarte greu sa astepti sa il vezi cu ceilalti. Ma gandeam daca o sa-l urasca? Dar exista multa actiune si David Slade are un simt al umorului foarte intunecat, uscat si incalcit. Si cred ca asta va da un plus filmului.
Acest film are multe scene de actiune si de lupta. Cum a fost antrenamentul?
Doamne, ne-am antrenat o eternitate. Au fost sase saptamani, aproape sapte in care a trebuit sa ne antrenam cu coordonatorul de cascadorii si cu antrenorul personal. A fost o nebunie dar eram pregatita. Am facut arte martiale cand eram mica si eram "Hai, arunca-ma in aia. Haide odata!". Sa fii in stare sa te privesti si sa te gandesti ca tu esti aia care sare, mi-am facut aproape toate cascadoriile, si asta e foarte bine si frumos.
Abordarea ta asupra lui Alice s-a schimbat in aceste trei filme?
Fiecare regizor cu care am lucrat a fost foarte fantastic si fiecare film are un ton diferit si este dragut ca avem abilitatea sa adaugam la personajul nostru pentru ca ele sa creasca cu fiecare film. Cu siguranta am aavut o baza cu care am pornit si ma simt foarte atasata de acest personaj, dar e frumos ca un nou regizor ne ofera o noua perspectiva. Iti deschide alte idei asupra personajului, ai opinii noi de la alti oameni, este o colaborare completa. Nu stiu cum merge la alte filme, dar stiu ca la acesta toata lumea a fost foarte respectuoasa cu toti din jur.

Cum a fost sa lucrezi cu David Slade?
A fost foarte amuzant, foarte incitant. Este o minge nebuna de energie. Puteai sa vezi cu ochiul liber incotri se indreapta filmul. Este foarte intunecos si incalcit, este putin mai matur. Cred ca a crescut franciza, asa ca e frumos ca am lucrat cu el. Cu Bill Condon abia astept sa lucrez la "Breaking Dawn", si el este un briliant de regizor.
"Eclipsa" este mult mai intunecat decat celelalte doua. Asta a afectat atmosfera pe platoul de filmare?
Nu prea. Am devenit foarte comfortabili unul cu altul si cu personajele noastre asa ca in pauze, ne rupem de personaj si glumim, iar atunci cand se striga "Actiune" putem sa ne reluam treaba. Cam asa lucreaza David Slade. Noi luam pauza si el face glume.
Exisa vreo scena din carte pe care ti-ai fi dorit-o in film?
Eu si Jackson Rathbone discutam despre dorinta noastra de a avea scena cu restaurantul de cand se intalnesc personajele noastre pentru ca este foarte dulce, este una din preferatele mele. Dar din fericire, fanii stiu mai mult despre Alice decat stiu eu asa ca nu e nevoie sa vada chiar totul pe marele ecran pentru a intelege de ce Alice e asa cum e.
Astepti "Breaking Dawn"?
Oh da. Desi nu este despre personajul meu, vreau sa vad interactiunea dintre Jacob si Renesmee. Sunt foarte interesata de scena in care se imprima de Renesmee si sa vad reactiu lui Kristen cand realizeaza asta. Cred ca va fi o scena dezastruoasa si isterica dar care trebuie privita.
Va fi dificil sa tina si "Breaking Dawn" in PG-13.
Mor de nerabdare sa citesc scenariul sa vad cum or sa faca. Nu ma indoiesc ca va fi PG-13 dar sunt si multe chestii care vor trebui incetosate. Dar asta e si un motiv pentru care l-au ales pe Bill Condon.Sunt sigura ca abia asteapta provocarea.

SURSA:Twifans-Romania

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room