sâmbătă, 26 iunie 2010

Cartea bate filmul!

Si pentru ca intotdeauna cartea bate filmul… Utv te invita sa afli toate detaliile povestii de iubire dintre Edward si Bella asa cum a imaginat-o Stephenie Meyer.

Eclipsa‘ este a treia carte din seria ‘Amurg‘ in care se continua povestea adolescentei Bella Swan si a vampirului Edward Cullen de care e indragostita. Prietenia Bellei cu varcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia in care se afla Bella, amenintata de Victoria si de vampirii nou-nascuti creati de aceasta, ii apropie pe Edward si pe Jack si duce chiar la o alianta intre vampiri si varcolaci. Bella sufera neputand raspunde dragostei lui Jack, dar trebuie sa-si urmeze pasiunea – sa fie impreuna cu Edward oricat de mare ar fi pretul pe care trebuie sa-l plateasca. Pentru asta insa trebuie sa rupa legaturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este inca pregatita.

Cea de-a doua viata a lui Bree Tanner‘ este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data in romanul Eclipsa, si a lumii intunecate in care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut impotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa intalnirea lor memorabila Bree Tanner abia daca-si aminteste cum era viata ei inainte de dobandirea acestor simturi puternice, reflexe supraomenesti si putere fizica coplesitoare. Viata de dinainte de setea neostoita de sange… viata de dinainte de a deveni vampir.
Intr-o alta combinatie irezistibila de pericole, mister si romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-nascuti, care se pregateste sa ii atace pe Bella Swan si familia Cullen, totul culminand Óntr-un final de neuitat.
P.S. Din cand in cand deschide cate-o carte
 sursa: utv.ro

Un comentariu:

Anne spunea...

oare va fi si un film ,,noua si scurta viata a lui bree,,

Chat

Create a Meebo Chat Room