vineri, 9 iulie 2010

Ashley Greene se intalneste cu Brock Kelly?

Potrivit Aceshowbiz, actrita originara din Florida Ashley Greene ar putea fi implicata intr-o relatie amoroasa cu actorul Brock Kelly (24 ani), cel care a avut aparitii episodice in seriale de televiziune precum “Beyond the Break”, “Supernatural”, “The O.C.”, “Days of Our Lives” sau “The Young and the Restless“.
Interpreta rolului Alice Cullen din franciza “The Twilight Saga” a trait anterior o poveste de dragoste cu Adrian Grenier, starul din serialul TV “Entourage”, insa a fost cuplata in mod eronat de presa mondena cu Kellan Lutz, colegul ei de pe platourile de filmare ale francizei cu vampiri.

Vorbind despre presupusa idila cu actorul Kellan Lutz, Ashley Greene a declarat ca pretuieste legatura de amicitie pe care a dezvoltat-o cu acesta in timpul filmarilor si nu intentioneaza sa pericliteze ceea ce a obtinut mergand la intalniri romantice cu el, cu atat mai mult cu cat Kellan Lutz ii serveste pe post de confesor, poate discuta oricand cu el despre alti barbati care o intereseaza si are sansa de a obtine o perspectiva masculina asupra situatiei.

Pe data de 26.06.2010, Anshley Greene a fost fotografiata de catre paparazzi sarutandu-se cu Brock Kelly in timp ce se plima in compania acestuia prin Los Angeles, iar speculatiile ca cei doi tineri actori ar forma un cuplu au inceput imediat sa circule pe internet si prin presa.

O sursa a declarat pentru editorii revistei Star ca Ashley Greene (23 ani) si Brock Kelly s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relatia lor a devenit serioasa: “Ashley chiar este indragostita de Brock, iar Brock are sentimente puternice pentru ea. Relatia este noua, insa Ashley crede ca Brock ar putea fi alesul”.
sursa: CinemaRX

Un comentariu:

★ Mery ★ spunea...

Sunt Mery.Ella sau Joanne.Contactati-ma cat se poate de repede. id meu : maryna.mery

Chat

Create a Meebo Chat Room