miercuri, 7 iulie 2010

Rob & Tay ar iesi cu fanele

Daca zilele trecute v-am prezentat un video cu Rob de la GMTV in care spunea ca ar iesi cu o fana, acum am gasit alta in care cica si Taylor ar iesi cu o fana.

Atat Robert Pattinson cat si Taylor Lautner, cei doi chipesi actori din trio-ul ce se afla in prim-planul seriei “Twilight”, au marturisit ca nu ar avea nimic impotriva in a iesi la intalnire cu vreuna dintre admiratoarele lor si ca nu exclude nici posibilitatea de a avea creodata o relatie cu o fana.

Pattison spune ca ar iesi cu siguranta cu una din admiratoarele lui, pentru ca fanele sale sunt cele mai bune fete. Starul a iesit la masa cu o doamna mai in varsta din Spania si spune ca s-a simtit ca si cum s-ar fi intalnit cu o amica. Robert a vazut-o pe doamna cum il urmarea de la fereastra ei si a invitat-o in oras.

Lautner a declarat ca nu are reguli stricte in a-si allege iubita si ca nu exclude pe nimeni, deci nici fanele. Actorul in varsta de 18 ani a avut o relatie cu vedeta country Taylor Swift, iar recend a marturisit ca are o slabiciune pentru Jessica Alba. In general, desi nu crede ca ii place un anume gen de fete, Taylor prefera domnioarele dezinvolte, loiale si oneste, dar care stiu si sa fie ele insele si sa se distreze.

Sursa: Egirl

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room