marți, 6 iulie 2010

1 an de stiri! - Happy/ Bloody B'day!

Astazi, 6 iulie 2010, este o zi speciala pentru multi dintre voi, dar in primul rand pentru mine. Este un moment de mandrie si ma bucur sa pot rosti: "Astazi blogul Twilight Hot News implineste un an!"
A fost un an plin! Urcasuri si coborasuri. Lacrimi de bucurie si de tristete. Activitate si paragina. Momente bune si momente rele...toate le-am trait impreuna si iata ca astazi implinim un an.

Desi membrii echipei s-au mai schimbat, toti au avut un rol foarte important: au alimentat blogul Twilight Hot News cu stiri fierbinti si "sangeroase".
Le multumim tuturor celor ce au trecut prin casa noastra si multumim tuturor celor care au fost , sunt si vor fi alaturi de noi in continuare in aceasta mica comunitate.

Datorita voua am stabilit un nou record de 824 vizitatori unici pe zi.
Pentru noi este un lucru maret. De la un singur vizitator ( eu), am ajuns la 824 - nu au fost ei toti odata on-line, dar , rand pe rand, au accesat blogul nostru in decursul unei zile.

Blogul a crescut usor, pas cu pas. Nu stiu cat de bun il considerati , dar noi suntem mandre de reusita.

Nu voi lungi prea mult, pentru ca nu ma pricep la speech-uri pompoase. Desi caut mereu rafinamentul, tot timpul intervine nota de spontaneitate. Daca v-a deranjat acest lucru, sau daca v-a deranjat comportamentul meu , imi cer scuze. Fiecare are defectele lui. :D

In ultimul rand, ca o completare, vreau sa le multumesc sponsorilor. Fara ei, concursurile ar fi un cuvant lipsa de pe blog. 

Dragi vizitatori, de la pupitrul de stiri, va dorim o sedere cat mai lunga si cat mai placuta in casuta noastra si va asiguram ca in continuare, pe Twilight Hot News veti gasi cele mai hot stiri din show-bizzul Twilight.

Fie ca pasiunea pentru vampiri sa ne uneasca!

Ella:
Este o activitate necesara , prima dupa activitatea mea preferata: mancarea. :))
Sper ca peste ani, cand voi fi cu parul cret si sur, cand nu voi mai auzi cu vreo ureche si voi purta aparat special, cand voi avea niste ochelari imensi, sa pot spune: "Ce viata de blogger aveam!:X"

Joanne: 
Sunt mandra ca fac parte din generatia facuta pe net. Peste ani, voi zice catre sora mea :"Iti aduci aminte ce job cu norma intreaga aveam la 14-15 ani?"

18 comentarii:

Michikit spunea...

La multi ani!!! si la cat mai multi inainte. Va doresc sa aveti cat mai multi vizitatori si sa fiti cat mai populari.

*Ioana spunea...

vaii :X:X un anisor :X:X nici nu mai am cuvinte ca imi dau lacrimile imediat :((

Anonim spunea...

Thn e o adevarata familie pentru mine si felicitari celor ce o intretin zi de zi Roxana

Valy spunea...

La multi ani voua!...La multi ani noua!;))...mii de multumiri si felicitari fetelor pentru toata munca depusa si sponsorilor pentru darnicie...Sunt sigura ca pasiunea pentru vampiri o sa ne uneasca mult timp de acum incolo!
Long live Twilight Hot News!!!

*Ioana spunea...

vai :X cate amintiri :X imediat imi dau lacrimile :((

Nessie :x spunea...

La multi ani THN!!!
Sa va vedem peste cativa ani to la fel!!
Faceti o treaba minunata cu acest blog.
Inca o data la multi ani si la mai multi vizitatori:))

Roxy spunea...

La multi , multi ani!
A trecut un an deacuma?
ce repede.
tot asa fetelor!

Alissu' spunea...

felicitari fetelor faceti o treaba minunata. la multi multi multi ani >:D< sa fiti la fel de harnice . si hai mah cu commurile de multumire macar acu la un an ca si asha suntem niste profitori pt ca intram citim si nu rasplatim munca fetelor prin commuri.
multumim ca ne ,,hraniti '' pe noi fanii twilight cu super postari in fiecare zi :X faceti o treaba minunata . va urez la cat mai multa bafta in viitor ...cat mai multe vizualizari si commuri si sa urmeze multi multi ani plini de twilight. poate poate candva .. in viitor :)) actorii twilight saga vor da un interviu special pt cel mai harnic blog ~THN :> :)).

La multi ani twilight hot news :X

Unknown spunea...

La multi anisori! :x
Aveti un blog super tare, felicitari!
Va urmaresc de ceva vreme si trebuie sa recunosc ca faceti o treaba buna!
Sa o tineti tot asa si in urmatorii ani! :x
Mult succes in continuare si un : "Bloody B-day!" :x

Ayanna. spunea...

La multi, multi ani! :x :*

Marrybells spunea...

La multi ani...si sper sa mai avem parte de stiri inca vreo 3..4..5 ani de acum inainte..pur si simplu nu as putea trai fara twilight:)

Diu` spunea...

la multi ani>:D<

MARIANA RADOI spunea...

fara sa ma laud....dar, in fiecare zi, pentru blogul VOTATI am cel putin un vot....de multe luni...

scortisoara92 spunea...

La multi ani!!!Twilight-Hot-News este cu siguranta cel mai tare blog Twilight.Va marturisesc ca va urmaresc din august anul trecut si nu ma pot desparti de el.Este un drog pt mn.Va admir mult adminelor si va multumesc ca imi faceti ziua mai frumoasa atunci cand postati stiri noi.Sunteti cel mai informativ,interactiv si interesant blog.Mult succes in continuare pana la finalul BD.Traiasca THN!!!

Maddy spunea...

La multi ani!! Blog-ul THN este,dupa parerea mea, cel mai bun blog din Romania cu stiri Twilight! Tineti-o tot asa!

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...

La multi ani feteleee :*:*:*:*....Va iubesc si sunt mandra de blog si mai ales de voi :X:X:X:X...Ma bucur ca fac parte din aceasta casuta minunata alaturi de voi,cele mai de invidiat fete pe care le`am cunoscut vreodata si cu voi,fanii acestui blog.Fara voi nu am fi reusit sa ajungem asa de departe....Va multumim ca sunteti alaturi de noi...Si multumesc cel mai mult si mai multe colegelor mele...si sa nu uitam..si sponsorilor nostrii :*:*:*...Multumesc tuturor..Sa trecem peste mai mult timp impreuna :X Pupici :*

◤◤ Vampy © spunea...

La multi ani Twilight Hot News! Sunteti o familie minunata si aveti cel mai bun si updatat blog cu stiri Twilight din Romania, asta e lucru sigurrrr!
Va urez mult succes in continuare fetelor! Va pupicesc si va imbratisez calduros pe toate!!!

lucy spunea...

LA MULTI ANI FETELOR!!!
LA MULTI ANI THN!
VA ADOR :*:*:*

Chat

Create a Meebo Chat Room