miercuri, 7 iulie 2010

Cufarul Gya- Castigatorul este...



Ok… am ales si eu castigatorul cufarului 2, si, sincer sunt putin dezamagita pentru ca ma asteptam sa vad mai multe raspunsuri corecte. Unii ati dat raspunsul numai pe jumatate corect, cei mai multi ati dat raspunsuri total eronate, dar numai unul a raspuns perfect corect, scurt si la obiect.

Raspunsul corect la intrebarea: Cum se face ca puterile lui Renesmee au efect si asupra Bellei care este imuna la darurile celorlalti vampiri inzestrati cu puteri speciale? [exp: Edward, Aro, Jane etc…] este: Puterile lui Renesmee au efect si asupra Bellei deoarece este fiica ei biologica si pentru ca darul ei este invers darului Bellei. Daca aveti dubii in ceea ce priveste raspunsul va invit sa recititi paginile 668-669 din Zori de Zi.

Castigatorul este Claudiu, care nu numai ca a fost primul care a raspuns corect, dar si singurul. Felicitari Claudiu! Premiul este al tau! Astept sa ma contactezi la robsessed_4ever@yahoo.com  

Multumiri sponsorului Alexa Boutique!

Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

Cărți Alese spunea...

Nu-mi vide sa cred :) :X. Astept sa intrii pe messenger :D ca sa iti dau datele :)

Sabinna spunea...

Imi pare rau sa spun ca raspunsul lui Claudiu nu e chiar corect deoarece Carlisle ii spune lui Edward ca Renesmee are inversul darului lui. verificati la pag 455 din zori de zi.

Chat

Create a Meebo Chat Room