joi, 8 iulie 2010

Printre rafturile prafuite - Jurnalele Vampirilor - Vol II Lupta

Elena gaseste puterea interioara de a il infrunta pe Damon si il provoaca desi nici macar nu banuieste ce usa deschide prin alegerea ei. In ochii lui Damon nu poti sa vezi decat dorinta acuta de a omori atunci cand i se face pofta, iar suferinta oamenilor din jurul lui il lasa cu totul indiferent, mai mult chiar gaseste o placere furibunda in a se juca cu ei. Nici pe departe nu ai crede ca el si Stefan sunt frati.

Desi toata politia este pe urmele lui Stefan pentru o crima pe care nu el a comis-o, Elena se lupta din rasputeri sa ii convinga pe cei din jurul ei ca acesta este total nevinovat, dar cu putine sanse de izbanda. Stefan e ranit si, pentru prima data, isi recunoaste ei insasi ca il iubeste si alege sa faca sacrificiul la care nici macar el nu se astepta, respectiv sa ii ofere sangele ei.
Damon gaseste o simpatie aparte pentru Elena ... si desi nu o mai vede pe Katherine in ea, lucru care l-a atras prima data ... incepe sa ii placa ce descopera si are de gand sa o determine sa fie alaturi de el chiar daca asta inseamna pentru el sa ii omoare familia rand pe rand si sub privirile ei pentru a o determina sa ii cedeze.

Pe ecranele tv ruleaza si un serial cu acelasi nume ... care este cu totul altceva decat ce se gaseste in carti ... de fapt singurele lucruri care se pastreaza sunt numele personajelor, in rest aproape totul este diferit ... si cred ca s-a dorit ca toate episoadele sa fie extrem de comerciale si astfel povestea sa capete un plus de actiune, mai plina de semne de intrebare si tensiuni intre personaje decat gasesti in carti ... . Cu toate acestea va recomand sa urmariti si serialul TV deoarece merita efortul, iar actorii sunt foarte bine alesi.

sursa: egirl.roPr

Un comentariu:

Unknown spunea...

Superba cartea...Merita cititta:)

Chat

Create a Meebo Chat Room