sâmbătă, 10 iulie 2010

Castiga-ti idolul!

Impreuna cu sponsorul nostru, Leda Books - editura care stie ce vor adolescentii, lansam un concurs pentru toti fanii infocati ai lui Robert Pattinson.

"Eram neconditionat si irevocabil îndragostita de el." - Amurg de Stephenie Meyer

Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni in privinta simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pica si la fel de apetisant precum personajul pe care-l joaca pe ecran, Robert este acum dorit de toata lumea. Ce poveste se ascunde in spatele ochilor sai mistuitori si cum a ajuns el imaginea pe care oricine si-ar afisa-o pe perete?
Misterul de care s-a inconjurat enigmaticul actor e descifrat in aceasta biografie neoficiala: de la copilaria sa londoneza, trecand prin rapida-i ascensiune in lumea starurilor, pana la postura lui actuala, de "bucatelul" cel mai ispititor al Hollywoodului - orice detaliu al vietii lui Robert este disecat si pus pe tapet.
Virginia Blackburn schiteaza un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent daca-i descrie talentele actoricesti si calitatile de muzician sau ne desfata cu intamplari anecdotice mai putin cunoscute legate de el. Biografa ii cerceteaza inspiratia si ambitiile si scoate la iveala secrete de culise din filmarile seriei Harry Potter, ca si barfe de ultima ora din lumea filmelor Amurg.
Robert Pattinson este cea dintai biografie consistenta a acestei noi senzatii a ecranului. Iata, in sfarsit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni... s-o citeasca si sa se bucure de ea.

Pentru a intra in cursa pentru unul din cele 2 seturi ( biografie+semn carte ) trebuie sa trimiteti un e-mail pe adresa thn.contact@gmail.com in care sa specificati pretul initial al biografiei (indiciu aici) si sa ne spuneti de ce va place Robert Pattinson ( ce va atrage la el, cum v-a impresionat etc).

Vor fi alese 5 raspunsuri care ne-au impresionat, iar voi decizia finala o veti avea voi, prin vot.
Concursul se desfasoara in perioada 10 iulie - 7 august 2010. De pe 7 august pana pe 12 august cele 5 e-mailuri alese de noi vor putea fi votate.


Regulament:
- La concurs pot participa doar persoanele domiciliate in Romania.
- Daca e-mailul nu contine toate cele necesare nu va fi luat in considerare.
Multumim sponsorului!
LedaBooks

2 comentarii:

tia.vampire spunea...

oooo..cat de tare e concursul acesta.cred ca e cel mai bun.:>:X

Anonim spunea...

ce miar placea sa castig cartea asta :X:X:X:X

Chat

Create a Meebo Chat Room