duminică, 13 iunie 2010

Alice Fashion 3 - castigatori

Image and video hosting by TinyPicA sosit si momentul de final al concursului nostru.
La concursul nostru s-au inscris 33 de participante, dar, nu-i asa, castigatoarele sunt doar 10.
Cum majoritatea tinutelor au fost Alice Style, nu am vut cum sa jurizam pe mai multe categorii. Deci, tinutele care au batut cel mai frumos la ochi, au fost recompensate.

Vreau sa ii multumesc Lindei de pe Alexa Boutique   pentru minunatele premii si pentru cadoul special pentru mine.
Vreau sa va indemn pe voi, fetelor, sa ii vizitati magazinul online, pentru ca veti gasi o multime de chestiute simpatice. In plus, site-ul este actualizat zilnic cu noi produse, iar preturile sunt incredibil de mici.

Premiile au o valoare relativ egala, de aceea nu conteaza ordinea premiilor. Castigatorii si premiile dupa jump! :)
  • Roxana Botezatu 
Tinuta propusa de mine este una in tendinte.Ea adopta un aer clasic,fiind formata dintr-o rochie alba ,o jacheta neagra,poseta si pantofi negri.Negrul ,ce inspira tristete,disperare,predomina ,asa ca m-am gandit la o rochie de o culoare deschisa,alba,ca incerca sa creeze o atmosfera de putitate,luminozitate si stralucire prin paietele argintii.Combinatia este una eleganta,rafinata,dar are in acelasi timp trasaturi rock prin jacheta cu portiuni de piele.Bentita este un element cheie deoarece ea arata faptul ca nu conteaza cat negru are tinuta,albul invinge mereu si reuseste sa aiba o pozitie fruntasa.
  •  Didona
Cred ca Alice ar merge imbracata asa la o petrecere.
Este o tinuta tinereasca,care ii reflecta personalitatea.
Imbracata in culori stridente si nevrand sa atraga atentia,negrul ar face contrast cu pielea ei,si ar arata superb astfel ca toata lumea s-ar uita la ea.
Cureaua,iar evidentia talia subtire.
Si-ar lua accesorii simple si finute care sa dea tinutei o nuanta de inocenta.Gentuta ar da un aer de eleganta.
Iar papucii cu bretele sunt in trend,anul acesta inca purtanduse sandalele tip gladiator.:D 
  •  Pauliki
Am ales sa combin aceste elemente vestimentare in speranta ca voi reusi sa o conving pe Alice ca hainele inchise la culoare pot deveni plictisitoare daca le porti prea mult timp. Alice va merge la un cicktail alaturi de Jackson si va purta aceasta rochie inflorata alaturi de accesoriile asortate. Tocul este o amprenta Alice, deci, nu poate lipsi. 

  • Alexandra  
Prima data m-am gandit sa creez tinuta pe care Alice ar purta-o la petrecerea de absolvire, dar iata ce a iesit. O tinuta de zi, perfecta pentru afacerile micutei vampirite. 

  • Dalma
Lumini, blituri, manechine, haine scumpe, brandurile celebre, paiete, perle, matase, volanase....intr-un cuvant:MODA.Da, asta o defineste pe Alice, fashionista convinsa. Sub acest semn m-am chinuit si eu sa aleg articolele vestimentare care impreuna sa reproduca o tinuta in stilul lui Alice Cullen. Asadar am optat pentru o combinatie de albastru marin spre turcuaz cu un gri pamantiu. Simplitatea blugilor se asorteaza cu veselia maieului cu volanase, totul fiind incadrat de sacoul-taior gri simplu. Iar pentru ca tinuta sa fie perfecta, am adaugat balerinii comozi cu fundita, pentru o doza de gingasie.Bineinteles ca finetea nu lipseste,Ea este prezenta prin bijuteriile scumpe, cu pietre pretioase, care confera intregii tinute stralucire.Pe mine ma incanta enorm tinuta si sper ca si pe voi.
  •  Anku Ankutsa
Tinuta pe care am ales-o este una foarte glamour, potrivita, cred eu, pentru o petrecere. Sandalele cu toc foarte inalt, pantalonii negrii skinny si maieutul rosu aprins foarte deosebit fac o combinatie inedita. Culorile alese cred ca se suficient de sugestive avand in vedere natura ei : animal de prada, extrem de frumos si irezistibil, seducator.Accesoriile sunt putine, pentru a nu distrage atentia de la modelul original al maieutului peste care am adaugat o geaca de piele pentru efect (totodata element foarte actual in tendintele modei ale anului 2010). Eu sincer o vad pe Alice imbracata astfel, atragand priviri la petrecerea organizata in caminul studentesc.Cu siguranta ar fi o aparitie! 
  •  Cuc Paula
Ei, acesta a fost un concurs foarte dificil, cel putin pentru mine.Foarte greu m-am hotarat asupra articolelor de imbracaminte.In final am ajuns la optiunea aceasta care mie imi place enorm de mult si care cred ca i se potriveste de minune lui Alice.Totul a pornit de la trasaturile ei morale, si pe baza lor m-am hotarat pe nuanta de roz pal, pentru ca exprima veselie, puritate, bunatate, gingasie ...asa cum este si Alice. Acesta a fost pasul cel mai greu, dar in final cred ca am facut o alegere buna. Mai departe m-am legat de ideile ei traznite in ceea ce priveste combinatiile de materiale, imprimeuri,accesorii etc. si astfel am ales un stil casual-chic reprezentat printr-un sacou simplu cu croiala tip coada de randunica , peste un maieu simplu cu imprimeu floral,  totul asortat cu o pereche de blugi moderni,prespalati, pentru a-i da tinutei aerul chic.In materie de incaltaminte am avut o dilema, asa ca am pus doua optiuni: sandale joase, cu volanase sau o pereche de sandale tip botina, foarte deosebite, care se muleaza perfect pe stilul vestimentar ales.Am adaugat o geanta clasica, asortata prin stil tinutei.Iar de final: accesoriile, foarte variate si elegante prin ,,sculptura" si variatele nuante de roz.Sper ca si voua sa va placa la fel de mult cum imi place si mie.
  •  Allice
Tinuta aceasta ar putea fi o optiune pentru o mega petrecere ( ex : petrecerea de absolvire, ziua Bellei) sau chiar pentru nunta Bellei. Mie imi place. Anul acesta se poarta movul, dar m-am gandit sa combin aceasta frumoasa culoare cu preferatele lui Alice: alb si negru. Mentionez ca sunt foarte la moda tiulurile anul acesta. Eu sper sa va incante. :)
  • Miky
Nu am ales ceva foarte special. M-am gandit doar ca este foarte cald afara, dar Alice nu poate umbla chiar atat de descoperita, sit totusi este cald, asa ca am combinat o tinuta pentru o zi pe acasa. Alice trebuie sa fie bine aranjata chiar daca citeste o revista, deci ...enjoy. Poate va intrebati ce e cu ochelarii de soare. M-am gandit ca iese sa se plimbe putin cu porche-ul, iar ochelarii de soare sunt nelipsiti pe vremea asta. 
  • Costea Bianca
Dupa parerea mea aceasta tinuta este foarte in stilul iubitei noastre Alice .Culorile alese surprind atat natura ei intunecata (faptul ca este vampir)-negrul, cat si spiritul ei liber, vesel, jucaus, copilaros -rozul.Totodata draga noastra Alice este o fashionista convinsa, deci din tinuta pe care am ales-o nu puteau sa lipseasca tendintele actuale in materie de moda.Astfel am asortat unui maieu care mi-a atras atentia prin model original imprimat, foarte actuala geaca de piele, insa una mai deosebita prin croiala aparte si prin faptul ca este mai scurta decat cea comuna.Tinuta este asezonata cu accesorii relativ simple , care de un mare efect, iar in ceea ce priveste incaltamintea, am ales tocurile pentru ca se imbina foarte bine cu stilul rockstar al gecii.Aceasta este viziunea mea in ceea ce priveste tinuta potrivita pentru Alice.Sper sa va placa:D

Le felicit pe castigatoare! Vor primi un mail si vor trebui sa confirme cu adresa lor completa, numarul de telefon si numele complet.
Multumim sponsorului!
Image and video hosting by TinyPic

8 comentarii:

Michikit spunea...

Trebuie sa recunosc ca imi plac foarte mult tinutele castigatoare. Felicitari!!!(^_^)

Diu` spunea...

eu inca nu am primit mail:(

elena spunea...

nu le-am trimis! Le voi trimite luni, marti, miercuri...cam asa:)

Anonim spunea...

Buna! Am concurat si eu la acest concurs, si dupa parerea mea am comentat mult mai bine tinuta.
Alexandra. Ce e atat de special la comentariul ei? Imi pare foarte rau, dar chiar nu merita sa castige.
Allice. Corset cu tutu? In niciun caz.
Si pentru a organiza astfel de concursuri, nu crezi ca ar trebui sa stii ceva despre moda?
M-ai dezamagit, Ella.
Lidia.

**Roxana** spunea...

wow am castigat hahaha nu imi vine sa cred hahaha ms inca o data..Ella stii doar ca esti cea mai tare!!!

amy_cullen spunea...

da si mie mi s-a parut ompik....nuj in fn ar km trebui sa se stie si cv despre fashion dar in fn........ce sa faci:|

Michikit spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sell'en spunea...

vorbiti despre fashion si ca ar trebui sa se stie ceva...dar stiti voi?:|
Alice ar purta tinuta aceea cu tiul din mai multe motive:
1. E la moda tiulul.
2. E si negru...deci mai mult k sigur l'ar purta :>
3. Se poarta movul anul acesta, iar tinuta este accesorizata armonios:x E foarte frumoasa.
4. Se poarta sandalele acelea cu barete multe - Gladiator gen

5.....mai cititi si voi o revista de moda!!!!!!!

Chat

Create a Meebo Chat Room