joi, 17 iunie 2010

Diverse stiri

Pentru cei ce inca nu sunt la curent, lansarea filmului Eclipse in Romania va avea loc pe 2 iulie. Filmul in Romania este distribuit de MediaPro.
Utv.ro a inceput o serie de concursuri pentru fanii infocati ai seriei odata cu lansarea noii carti scrise de Steph, "Noua si scurta viata a lui Bree Tanner". Maine, 18 iunie va fi lansat un nou astfel de concurs.
Cei de la Bravo sarbatoresc la ei pe site lansarea noii productii in felul lor. Astfel, ei au schimbat aspectul site-ului , anuntandu-ne  de termenul pana la marea eclipsa.
In final, site-ul oficial Twilight Saga Romania au facut cateva modificari pe site la ei. Nu uitati si de conventia Amurg menita sa ii convinga pe cei din cast sa treaca si prin Romania si de concursul la care puteti castiga obiecte promotionale. In plus, aveti o lista cu cinematografele care ofera premii surpriza primilor 100 de cumparatori de bilete la premiera.
 * posterul oficial Eclipse din Romania

4 comentarii:

emma spunea...

deci ella, site-ul bravo nu sarbatoreste lansarea eclipse, ci marea eclipsa ce va avea loc peste 6 zile. lansarea filmului va fi peste 12 zile. de aceea se vb ca new moon a fost lansat de luna plina si eclipse se va lansa langa evenimentul marei eclipse.

Claudiu spunea...

unde este acest concurs cu premii??

cLAUDIU spunea...

uNDE POT GASI CONCURSUL CU PREMII CA SA MA INSCRIU?

elena spunea...

Emma premiera mondiala va avea loc pe 24 iunie:-?
deci cred k au pus bine:)

Chat

Create a Meebo Chat Room