sâmbătă, 19 iunie 2010

Sa-i aducem pe Robert si Kristen in Romania!

Vrei ca anul viitor sa te intalnesti cu actorii din Saga Amurg? Hai cu noi la cea mai mare intalnire a fanilor din Romania: Conventia Amurg!

Pe 1 iulie pornim in mars prin Bucuresti si mergem la amfiteatrul “MIHAI EMINESCU” din Parcul National, unde vom inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea actorilor din Amurg in Romania! Inregistrarea va ajunge chiar la ei, asa ca depinde de voi sa ii convingeti!

Seara magica Amurg inseamna o multime de surprize. Daca nu esti inca fan, vino oricum. Vei putea vedea Amurg si Luna Noua pe gratis. Intrarea este libera!

Vino sa petreci o zi distrandu-te alaturi de fani Amurg din toata tara si poti castiga premii originale si invitatii la Eclipsa!

Vino pe 1 iulie, la ora 17:00, la locul de intalnire de pe Bd. Unirii, langa statia autobuzului 104, in sensul de mers spre Piata Alba Iulia. Sa fii pregatit de parada: imbraca-te ca un fan adevarat, fa-ti pancarte si stegulete, banderole, insigne, cat mai multe elemente Amurg.

Haideti cu totii sa le aratam lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca pentru miile de fani din Romania merita atentia lor!

Inscrie-te completand formularul de mai jos. Datele personale complete sunt necesare pentru a se intocmi listele de participanti pentru Primarie. Ele nu vor fi afisate pe site si raman confidentiale. Inscrie-te acum!

Cu sprijinul institutiilor
PRIMARIA SECTORULUI 2     Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU”
Punctul de intalnire 


  Bd. Unirii, vis-a-vis de coltul Unirea Shopping Center in sensul de mers spre Alba Iulia. Vezi mai jos harta:
Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU” - http://www.centruleminescu.ro/
Amfiteatrul in aer liber are 3000 de locuri si este amplasat in interiorul Parcului National (23 august).
Accesul NU se face prin parc, ci prin cele doua strazi principale – Strada Maior Coravu si Bulevardul
Basarabia sau, direct, prin Strada Arh. Harjeu.
  

Inscrie-te si tu!

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu m-am inscris si voi fi acolo cu trupa de soc!

Chat

Create a Meebo Chat Room