joi, 17 iunie 2010

Robert Pattinson se sfatuieste cu tatal sau

Robert Pattinson primeste sfaturi pentru intalniri si relatii de la tatal sau . Actorul din “Twilight Saga” recunoaste ca lui Richard, tatal lui, ii place sa il sfatuiasca despre cum sa fie un bun gentleman.

De exemplu, Robert povesteste ca un obicei dragut al acestuia este sa ii trimita emailuri, iar unul din mesajele recente primate de la tatal sau i-a placut in mod deosebit. In acel email tatal sau ii scrie actorului despre cat de romantic i se pare ca un barbat sa ii sarute mana unei femei si ii marturiseste ca asa a impresionat-o pe sotia lui si mama starului din “Twilight”.
Vedeta de 24 de ani nu a partu deranjata sa dezvaluie secretul tatalui sau despre cum pot fi cucerite femeile, iar in cadrul showului televizat “Tonight Show with Jay Leno” a mai facut o marturisire. Robert a spus ca tatal sau considera ca multe dintre celebritatile actuale par extreme de vulgare atunci cand primesc un premiu si l-a dat ca exemplu de eleganta intr-o astfel de situatie pe actorul francez Yves Montand.

sursa: egirl.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room