sâmbătă, 19 iunie 2010

Eclipse va avea o scena de sex?

Kristen Stewart a declarat de curând că ea și iubitul ei, Robert Pattison, fac sex în partea a treia a seriei Twilight, "Eclipse". Este o premieră pentru celebra serie cu vampirii, personajele interpretate de cei doi fiind destul de cuminți în ceea ce privește scenele fierbinți.

Robert Pattison a și glumit pe această temă și a declarat pentru o revistă franceză că filmul este mai mult recomandat adulților decât adolescenților. Asta tot pentru că, așa cum spuneam, seria Twilight le-a păstrat îmbrăcate până acum pe cele două personaje principale. Întrebat dacă va accepta vreodată să apară gol pe marele ecran, Pattison a răspuns că nu exclude această posibilitate.
sursa: egirl.ro

3 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

am inteles ca este una dintre scenele refilmate! deci, fara sex in eclipse!

Gya spunea...

nu avea cum sa faca sex in eclipsa, ar fi dat peste cap tot.ce farmec ar mai fi avut in al 4 lea film scena de pe insula esme?!?! adica nu ne-ar fi parut rau sa vedem asa ceva in eclipsa, nu ma intelegeti gresit :)), dar ar fi schimbat multe....daca nu vedem in film poate ne dau scene extra :)))

Ramona spunea...

Nu cred ca S.Meyer ar fi de acord cu o scena de sex in Eclipse. Ar strica toata actiunea cartii, care are un substrat foarte fin in priviinta sexului de dinainte de casatorie.

Chat

Create a Meebo Chat Room