joi, 17 iunie 2010

Totul despre Bree Tanner

Bree Tanner este unul dintre vampirii nou transformati care vor aparea in “Eclipsa”. Personajul este jucat de catre tanara Jodelle Ferland. Actrita in varsta de 15 ani a primit chiar aprobarea directa a lui Stephenie Meyer, autoarea cartilor de succes din seria Twilight.

Jodelle Ferland nu este straina de filmele supranaturale - o poti recunoaste din filmul horror "Silent Hill" din 2006.
Stephenie Meyer s-a declarat foarte mandra de actrita de 15 ani: "O sa fie grozav sa o vedeti (pe Jodelle) jucand-o pe Bree. Aduce o vulnerabilitate personajului si ii intelege povestea, chiar si elementele care nu apar in "Eclipsa". Ii intelege foarte bine vulnerabilitatea.". Autoarea o apreciaza atat de mult pe tanara actrita incat i-a permis sa citeasca cartea despre personajul ei, "The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella", cu mult timp inainte ca publicul sa stie de existenta acesteia.

Jodelle spune despre personajul ei ca "face parte din armata de vampiri nou transformati si este de partea raului, desi nu vrea asta. Este obligata sa fie in tabara negativa sin u intelege asta, dar se conformeaza cu situatia.". Asadar, precum multi dintre vampirii din lumea "Twilight", se zbate intre bine si rau. "Este trist pentru ca, desi este de partea raului, Bree este o victima. Ea vrea sa fie buna, insa nimeni nu ii da vreo sansa", mai explica Jodelle.

Daca nu ai avut ocazia sa cititi inca "The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella", de Stephenie Meyer, dar vrei sa aflati mai multe despre Bree Tanner inainte de lansarea filmului "Eclipsa", pe 30 iunie, in video-ul de mai jos poti afla detalii despre personaj.
  
sursa: antena1.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room