duminică, 19 iulie 2009

Chis Weitz


Sa faci un film nu e usor deloc.....Actorii sunt foarte importanti, la fel si echipa(cameramani, cei de la machiaj, de la lumini, etc) , dar in spatele tuturor e nevoie de cineva care sa ii organizeze si sa ii indrume pe toti. Regizorul filmului New Moon a dat un interviu pe care il puteti vedea pe MSN Twilight SuperFan si HitFix. Am gasit tradus un fragment din acest interviu pe care il gasiti mai jos.
Multumiri celor de pe stiritwilight.blogspot.com.

Sa stii ca n-am citit cartile intentionat, ca sa ma bucur de film.
CHRIS:
Multa lume nu citeste intentionat cartile. Se numesc barbati (rade)
Care e scena ta preferata din film?
CHRIS:
Sunt multe scene pe care mi-a facut placere sa le filmez. Mi-a placut mult secventa cu Volturii, desi a fost foarte greu de realizat.Intr-un fel, astea sunt scenele de care imi era cel mai frica pentru ca dureaza mult pana ies bine. Punctul culminant e atunci cand Bella se duce sa-l opreasca pe Edward sa nu se sinucida. Aveam 1000 de figuranti in oraselul medieval, unul din cele mai frumoase locuri de pe pamant.A fost o oportunitate grozava sa lucram acolo.Veneau fani din toata lumea sa se cazeze la hotelurile din Montepulciano, uneori chiar la hotelul unde stateau actorii.Deci a fost ciudat.Pentru 5 zile s-a pastrat o atmosfera bizara de festival in oras.A fost incredibil cand toti oamenii aplaudau fiecare dubla indiferent daca ne iesea sau nu.
Exista multe speculatii despre cum arata Volturii.Sunt curios, o sa vedem Volturii in urmatoarele trailere si poze promotionale sau o sa fie surpriza pana apare filmul?
CHRIS: Cred ca or sa se dea publicitatii niste poze din film la un moment dat, dar nu stiu daca o sa apara in trailere sau nu. Cred ca in principal scopul nostru a fost sa-i facem sa arate ca in carte, si nu fie exagerati. Cred ca trebuie sa stiti ca a fost foarte important pentru Stephenie ca varcolacii sa se trasnforme foarte repede, in asa fel incat sa nu existe transformari lungi si magice care sa distruga simtul realitatii. Asta a fost important si in cazul Volturilor. Ei nu leviteaza, nu au aure mistice ci sunt creaturi care exista pur si simplu, si au proprietati specifice. Sunt foarte stilati, eleganti, sunt periculosi, dar in principal raman fideli imaginii din carte.
Fanii sunt un pic ingrijorati ca scena cererii in casatorie de la sfarsitul cartii ar putea sa fie schimbata sau taiata. Ce poti sa le spui?
CHRIS: Nu a fost taiata, asta pot sa va spun. N-o sa fie chiar cum cred ei, dar va spun ca...cum sa zic?...o sa fie destul de speciala. Sunt entuziasmat de scena asta.Nu cred ca o sa dezamageasca.
Fanii te vor deja pentru Breaking Dawn. I-ai face fericiti daca ai spune ca macar te gandesti sa regizezi filmul al4lea.
CHRIS
: Cu siguranta ca m-as gandi la aceasta posibilitate daca mi se propune.E foarte dragut din partea lor. Eu imi petrec tot timpul incercand sa evit internetul, pentru ca ajung sa ma cert cu vreo fana de 15 ani din Germania.Si trebuie sa ma concentrez pe munca la film, deci nu stiu zvonurile pozitive care circula .Nu le stiu nici pe cele negative. Incerc pur si simplu sa-mi fac treaba cat de bine pot. Dar e foarte dragut ca oamenii spun ca vor sa fac asta. E grozav.
Avand in vedere continutul pentru adulti din Breaking Dawn, crezi ca se poate realiza?
CHRIS
O intrebare grea. Da, este realizabil, orice e realizabil. E greu pentru ca seria devine din ce in ce mai ambitioasa pe masura ce avanseaza.Dar orice e realizabil.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room